دختری با هفت اسم

آخرین ویرایش: 4 هفته قبل
دختری با هفت اسم (nbookcity.com)

دانلود کتاب دختری با هفت اسم

دختری با هفت اسم کتابی بسیار زیبا و هیجان انگیز است و در موارد بسیاری بدلیل شباهت های موجود در کشورمان با کره شمالی امکان همزاد پنداری با شخصیت اصلی داستان وجود دارد.

در بچگی همین که آگاهی‌مان به جهان بیشتر می‌شود، حس می‌کنیم به چیزی بزرگ‌تر از خانواده‌مان تعلق داریم: به کشورمان. قدم بعدی این است که به‌عنوان یک شهروند جهان، خود را انسان بدانیم؛ اما در من این بخش از رشد متوقف شد. طوری بزرگ شدم که تقریبا هیچ‌ چیزی از جهان خارج نمی‌دانستم، جز آنچه از چشم حکومت به‌نمایش گذاشته می‌شد. (ص ۹) اگر با مطالعه این مقدمه از کتاب، این سؤال در ذهن شماست که چطور این مسئله امکان‌پذیر است، پیشنهاد می کنیم حتما کتاب دختری با هفت اسم را بخوانید.

چکیده کتاب

هیئون سئو لی، نویسنده و فعال حقوق بشر، متولد ۱ ژانویهٔ ۱۹۸۰ در هیسان و حاصل ازدواج اول مادرش است. هیئون یک برادر ناتنی کوچک‌تر از خودش دارد. در نوجوانی، ناپدری‌اش فوت می‌کند و اداره زندگی آنها برعهدهٔ مادرش قرار می‌گیرد. او در ۱۷سالگی به‌دلیل زندگی در مجاورت مرز چین و کره و از سر کنجکاوی کشورش را ترک می‌کند و زندگی‌اش را برای همیشه تغییر می‌دهد. هیئون سئو لی در ابتدای کتاب درباره اسم خود می‌گوید: «اسم من هیئون سئو است. این نه اسم زمان تولدم است و نه اسمی که شرایط مختلف به من تحمیل کرده باشد؛ بلکه اسمی است که خودم بعد از اینکه به آزادی رسیدم انتخاب کردم.

“هیئون” به‌معنای آفتاب است و “سئو” به‌معنای بخت و اقبال. این اسم را انتخاب کردم تا زندگی‌ام را در روشنایی و گرما ادامه دهم و دیگر به تاریکی برنگردم.» کتاب دختری با هفت اسم خودزندگی‌نامهٔ هیئون سئو، دختری اهل کره شمالی است. او ضمن روایت زندگی خود ما را با وضعیت سیاسی ـ اجتماعی کشورش، کره شمالی، آشنا می‌کند. او توصیف سرگذشت خود را از کودکی‌اش با شرح جزئیات محل زندگی، خانواده و مدرسه‌هایی که در آنها درس خوانده آغاز می‌کند. ما در ابتدای داستان، کره شمالی را از نگاه کودکانۀ او می‌بینیم. باوجوداینکه وضعیت سیاسی ـ اجتماعی حاکم بر این کشور و حجم ناآگاهی مردم کره از آنچه بر آنها می‌گذرد برای مخاطب باورکردنی نیست، اما هرچه بیشتر با نویسنده و رشد آگاهی او در طی سال‌های نوجوانی و جوانی‌اش همراه می‌شویم، آنچه در کره شمالی تاکنون رخ داده برای ما باورپذیرتر می‌شود.

بخشی از متن کتاب

با صدای گریۀ مادرم از خواب بیدار شدم. مین‌هو، برادر کوچکم، هنوز روی زمین کنار من خواب بود. ناگهان پدرم سراسیمه وارد اتاق شد و فریاد زد «بیدار شین!» دست‌های ما را کشید، هُلمان داد و از اتاق بیرون کرد. مادرم پشت‌ سرش بود و مثل بید می‌لرزید. آسمان صاف بود. غروب شده بود و هوا رو به تاریکی می‌رفت. مین‌هو هنوز گیج خواب بود. به خیابان رفتیم و سرمان را سمت خانه چرخاندیم. تنها چیزی که به چشم می‌خورد دود سیاه روغنی بود که از پنجرۀ آشپزخانه بیرون می‌زد و شعله‌های سیاه آتش که روی دیوارهای بیرون خانه زبانه می‌کشید.

در کمال تعجب دیدم پدرم با عجله سمت خانه برگشت. صدای غرش عجیبی مثل هجوم طوفان از داخل خانه به‌ گوش رسید. صدایی مثل بوم. کاشی‌های یک قسمت از سقف فرو ریخت، و گلوله‌ای از آتش مثل یک گل نارنجی‌ رنگ شن به آسمان پرتاب شد و خیابان را روشن کرد. یک قسمت از خانه غرق در آتش شد و دود غلیظ و سیاهی از بقیۀ پنجره‌ها بیرون زد.

پدرم کجا بود؟ در یک چشم‌به‌هم‌زدن تمام همسایه‌ها دورمان جمع شدند. یک نفر با سطل روی آتش‌ آب می‌ریخت-انگار با این کارش آتش‌سوزی مهار می‌شد. صدای غژغژ‌ کردن و از هم‌ گسیختن چوب‌ها بلند شد و بعد هم کل سقف آتش گرفت. گریه نمی‌کردم. حتی نفس هم نمی‌کشیدم. چرا پدرم از خانه بیرون نمی‌آمد؟ شاید فقط چند ثانیه گذشت اما مثل چند ساعت طول کشید. ناگهان از خانه بیرون آمد و سمت ما دوید. بدجور سرفه می‌کرد. تمام هیکلش از دود، سیاه شده بود و صورتش از روغن برق می‌زد. در هر دستش دو قاب مستطیلی بود.

نقد و بررسی کتاب دختری با هفت اسم

کتاب دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی نوشتۀ هیئون سئو لی، نگاهی فوق‌العاده به زندگی در یکی از بی‌رحم‌ترین و مخفی کارترین دیکتاتوری‌های جهان و ماجرای مبارزه هراس‌آور یک زن برای فرار از دستگیری و رساندن خانواده‌اش به آزادی است. دختری با هفت اسم در سال 2015 منتشر شد و خیلی زود جزو کتاب‌های پرفروش‌ نیویورک‌تایمز قرار گرفت. همچنین در همان سال نامزد جایزه بهترین اتوبیوگرافی به انتخاب گودریدز شد.

هیئون سئو لی که کودکی‌اش در کره شمالی سپری می‌شد یکی از میلیون‌ها نفری بود که در دام رژیم مخفی کار و ستمگر کمونیست روزگار می‌گذراندند. خانه کودکی‌اش در مرز چین او را در شرایطی فراتر از حدود کشور محصورش قرار می‌داد و وقتی قحطی دهه 1990 آمد او شروع به تفکر، پرسشگری و درک این نکته کرد که در سراسر عمرش شستشوی مغزی شده است. با توجه به میزان فقر و بیچارگی اطرافیانش متوجه شد که کشورش نمی‌تواند چنان که می‌گفتند «بهترین کشور روی زمین» باشد. هنگامی که به سن هفده سالگی رسید تصمیم گرفت از کره شمالی بگریزد. در مخیله‌اش هم نمی‌گنجید که برای اینکه باز هم کنار خانواده‌اش باشد باید دوازده سال صبوری کند.

شاید به این کتاب ها نیز علاقمند باشید:

تعداد بازدید: 4,187 بار

Lee%20Hyeon seo%20 %D9%87%DB%8C%D8%A6%D9%88%D9%86%20%D8%B3%D8%A6%D9%88%20%D9%84%DB%8C

عنوان کتاب: دختری با هفت اسم

فرار از کره ی شمالی

نامزد جایزه بهترین اتوبیوگرافی در سال 2015 به انتخاب گودریدز

از پرفروش ترین های نیویورک تایمز

نویسنده: هیئون سئو لی

مترجم: الهه علوی

تعداد صفحات کتاب: 514 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 25.7 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

یک برنامه بدون شرمساری برای رسیدن به اهداف جدیدترین اثر ریچل هالیس، نویسندۀ کتاب پرفروش خودت باش دختر، شما را در راه رسیدن به رویایتان و موفقیت‌هایی که قرار است در زندگی کسب کنید، یاری می‌کند...
بروزرسانی: 3 ساعت قبل
تعداد بازدید: 14865
ریچل هالیس در کتاب خود، به ما می‌گوید که باید از باور کردن دروغ‌هایی که درباره‌مان گفته می‌شود دست برداریم تا تبدیل به همان کسی شویم که واقعاً هستیم. این کتاب می‌تواند زندگی زنان و دختران را تغییر دهد...
بروزرسانی: 3 ساعت قبل
تعداد بازدید: 27835

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *