آداب روزانه

آخرین ویرایش: 2 سال قبل
آداب روزانه (nbookcity.com)

دانلود کتاب آداب روزانه

در کتاب آداب روزانه از تفکرات عمیق و مکتبهای عجیب و غریب هنری و فلسفی خبری نیست. همه چیز خیلی ساده نوشته شده است.

صد و شصت و یک نفر از بزرگترین چهره‌های تاریخ اینجا جمع شده‌اند تا عادت‌های زندگی خود را به شما نشان دهند. میسون کری این صد و خرده‌ای آدم را با دقت و حساسیت زیاد انتخاب کرده تا از لا به‌ لای آداب روزانه و سبک زندگی‌شان بتواند یک دایره‌ المعارف کوچک برای راه درست زندگی کردن را به انسان‌ها بیاموزد.

این کتاب می تواند مرز بین زندگی روزانه و زندگی روزمره را کاملا مشخص کند. در این کتاب می بینید که چطور با رعایت چند نکته‌ی کوچک در زندگی می توانید به جای بیشتر کار کردن، بهتر کار کنید، آسودگی و خلاقیت را با هم داشته باشید، و در کمترین زمان ممکن، به بیشترین بازدهی برسید.

خلاصه کتاب

چنانچه نسبت به روال زندگی برخی از اشخاص مشهور و تاثیرگذار کنجکاو هستید و می‌خواهید بدانید روند زندگی روزانه آن‌ها چطور بوده است تا بتوانید برای تقویت خلاقیت خود و بهبود روند زندگیتان از آن‌ها الهام بگیرید، به احتمال قوی این اثر انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.

کتاب آداب روزانه به شما کمک می کند تا بیش از هرچیز بتوانید برنامه‌ای روزانه برای مطالعه آن تنظیم کنید و با استفاده از مطالب متنوعی که در آن ارائه شده است، به نتایج مثبت و سازنده‌ای در سبک زندگی‌تان برسید. این اثر همچون دانشنامه‌ای کوچک و مختصر است که می توانید با استفاده از آن خلاصه‌ای از زندگی دانشمند یا هنرمند محبوبتان را مطالعه کنید. مهم‌ترین هدف و دغدغه اصلی نگارنده این اثر مساله‌هایی بود که بسیاری از افراد در طول زندگی‌شان با آن سر و کار دارند. برای مثال چطور می توان اثری شیوا و خلاقانه آفرید و هم زمان از پس مخارج زندگی هم برآمد.

آیا بهتر است تمام انرژی و وقت خود را صرف خلق اثری منحصر به فرد و خلاقانه کنیم یا آن که تنها ساعاتی از روز را به آن اختصاص دهیم؟ هنگامی که به نظر مى‌رسد براى به‌دست‌آوردن آنچه بدان امید بسته‌ایم وقت کافى وجود ندارد، کدام راه بهتر است: بعضى چیزها (مثل خواب، درآمد، نظافت خانه) را فدا کنیم یا این‌که یاد بگیریم چگونه کارهایمان را فشرده سازیم تا در کم‌ترین زمان ممکن بیش‌ترین بازده را داشته باشیم؟ پاسخ به این سولات همگی در گروه پاسخ به یک پرسش اساسی هستند. این پرسش این است که «آیا آسودگی و خلاقیت با هم سازگاری دارند یا خیر؟»

باری تضمینی وجود ندارد که بتوان برای تمامی این پرسش‌ها پاسخی قاطعانه یافت و یک رویه کل ارائه داد چراکه طرز تفکر افراد مختلف با هم تفاوت دارد و بسته به شرایط مختلف هم متفاوت عمل می‌کنند. به هر حال تمرکز اصلی کتاب آداب روزانه بر برنامه روزانه کسانی بوده است که زندگی پرثمر و تاثیرگذاری داشتند. آنچه که باید به آن توجه نمو،د، این است که زندگی روزانه با روزمرگی‌های افراد تفاوت دارد. روزمرگی درواقع بر بی فکری دلالت دارد اما آداب زندگی روزانه نشان دهنده بهره‌مندی هوشمندانه از فرصت‌هاست.

بخشی از متن کتاب

هلر رمان تبصره 22 را عصرها بعد از بازگشت از سر کار و پشت میز آشپزخانه ی خانه اش در منهتن می نوشت. خودش می گوید: «هشت سال تمام، شبی دو سه ساعت برایش وقت گذاشتم. یک بار وا دادم و با همسرم به تماشای تلویزیون نشستم. تلویزیون دوباره مرا فرستاد سراغ تبصره ۲۲. نمی توانستم تصورش را هم بکنم که آمریکایی هایی که رمان نمی نویسند، شب ها را چطور می گذرانند». هلر بعد از فروش امتیاز تبصره ی ۲۲ برای ساخت فیلمی از روی آن» کار تبلیغات را رها کرد و تمام وقت مشغول نوشتن شد. با این همه، هنوز هم خیلی کند کتاب می نوشت؛ رمان دومش چیزی انفاق افتاده سیزده سال بعد از تبصره ۲۲ درآمد.

او در سال ۱۹۷۵ و در مصاحبه ای روش کارش را چنین شرح داد: «صبح ها دو سه ساعت می نوشتم. بعد به باشگاهی می رفتم و ورزش می کردم. ناهارم را تنها و در رستورانی کوچک می خوردم. بعد به خانه ام برمی گشتم و باز هم کار می کردم. گاه دراز می کشیدم و تمام عصر را فقط به کتابم فکر می کردم؛ اگر دوست دارید اسمش را بگذارید خیال بافی. شب ها اغلب با دوستانم برای شام بیرون می رفتم». هلر در دفترچه های زرد رنگی می نوشت و هر متن را بارها و بارها به دقت بازنویسی می کرد. ابتدا با دست و بعد با ماشین تحریر و سرانجام نسخه ی نهایی را به حروفچین می سپرد. خودش می گفت:«اصلا به خودم سخت نمی گیرم».

موقع کار دوست داشت موسیقی کلاسیک گوش کند، به خصوص باخ. اگر یک روز نمی نوشت، خودش را سرزنش نمی کرد. خودش می گوید: «این یک کار هر روزه است. با این حال اگر کار نکنم، هیچ وقت احساس گناه به من دست نمی دهد. اجباری در نوشتن ندارم و هرگز هم نخواهم داشت. آرزوهایی در سر دارم و نیز جاه طلبی هایی در نوشتن؛ اما این ها دال بر واژه ی “انگیزه” نیستند». او نگران سرعت بازدهی اش هم نبود: «من در نهایت کندی می نویسم. با این حال، اگر هفته ای پنج روز و روزی یکی دو صفحه بنویسم، یک سال که بگذرد می شود سیصد صفحه و خیلی هم خوب است…

نقد کتاب آداب روزانه

کتاب آداب روزانه به طرز جالبی نشان می دهد که هیچ فرمول خاصی برای تاثیرگذار بودن و تبدیل به فردی عظیم الشان وجود ندارد. بلکه همه چیز در گرو خصوصیات ویژه‌ای است که هر فرد می تواند داشته باشد. آنچه که از مینی بیوگرافی‌های منتشر شده در این کتاب دستگیرتان می شود، تنوع بی نهایت و روند غیرقابل پیش بینی زندگی آن‌هاست.

هر کسی که در فکر این است که چطور می تواند روزش را به بهترین شکل ممکن سپری کند و تاثیرگذار باشد، مجذوب مطالعه این اثر خواهد شد.

کتاب های پیشنهادی

تعداد بازدید: 1,074 بار

Mason%20Currey%20 %D9%85%DB%8C%D8%B3%D9%86%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C

عنوان کتاب: آداب روزانه

(عادات و آداب روزانه بزرگان)

روز بزرگان چگونه شب می شود

جزو برترین کتاب ها درباره خلاقیت

نویسنده: میسن کری

مترجم: مریم مومنی

تعداد صفحات کتاب: 206 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 14.9 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

این کتاب، با هدف شناساندن سقراط به عنوان فیلسوفی بی همتا، به بررسی زمینه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و همچنین تجارب شخصی وی می پردازد. علاقه‌مندان به مکتب‌های مختلف...
بروزرسانی: 10 ماه قبل
تعداد بازدید: 192
بیشتر کسب و کارهای تازه و استارتاپ‌ها به دنبال ساخت دنیایی جدید هستند. زیرا امکانات و گسترش فناوری در جهان زیرساخت‌های خوبی برای پیشرفت فراهم کرده‌اند. کتاب، می‌کوشد روش تازه‌ای را برای خواندن...
بروزرسانی: 1 سال قبل
تعداد بازدید: 389

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *