مرداب روح

آخرین ویرایش: 2 سال قبل
مرداب روح (nbookcity.com)

دانلود کتاب مرداب روح

کتاب مرداب روح (زندگی تازه در فضاهای محزون) که پیام اصلی آن در جمله ای نهفته است که روی جلد این کتاب ذکر شده: رنج ها حرف های جذابی برای گفتن دارند.

این کتاب بیان می دارد تمامی رنج هایی که انسان در زندگی با آن مواجه است و این رنج ها را احوال مردابی می نامد، باعث رشد و تعالی روح می شوند اگر حرف و هدف آن رنج را با کندوکاو دریابیم. جیمزهالیس به شما می‌گوید چگونه از رنج‌های زندگی خود که بخش جدایی ناپذیر و موهبت‌های بزرگ زندگی‌مان هستند نهایت استفاده را ببریم و خوشبختی‌مان را در درک رنج‌های‌مان ببینیم و نه در از بین بردن آن. هیچکس نیست که این کتاب را تهیه کرده باشد و بگوید زندگی‌اش تحت تاثیر کلام این کتاب تغییر نکرده باشد.

خلاصه کتاب

کتاب مرداب روح، جایگاه و نقش تاثیرگذار رنج ها و سختی ها در رشد روحی انسان را مورد بررسی قرار داده و نشان می‌دهد در گذر از این رنج‌هاست که هدف، شان و عمیق‌ترین معنای زندگی بر انسان آشکار می‌شود. این کتاب حکایت مکرر همۀ انسان‌هاست. در این روزگار که نومیدى و احساس درماندگى، واقعیتى همه‌گیر به نظر مى‌رسد، تصور آرامش و شادى ماندگار و ناب، معنایى کاملا دور از ذهن و غیر ملموس شده است و یا به ناگزیر در تسخیر سرگرمى‌های سطحى و زود گذر و وابسته به نمونه‌هایى که خود ناقص و گذرا هستند درآمده است.

شما در مسیر عمر خود بارها و بارها به دلایل متعدد و پر شاخ و برگ دستخوش احوال محزونى مى‌شوید که گاه دوره‌اى بسیار طولانى و دشوار دارند. دامنه این احوال از غم و خشم تا افسردگى، اضطراب و ضربه‌هاى روحى را دربرمى‌گیرد. جیمز هالیس معتقد است هر شیوه درمانى که به مفهوم روح نپردازد و رشد و نیاز روحى را نادیده بگیرد، در درمان احوال محزون روحى مؤثر واقع نخواهد شد. او این احوال را با هر دلیل و سابقه‌اى، فراخوانى از سوى روح براى عزیمت به روح و رشد روحى مى‌داند.

وى در کتاب مرداب روح رسیدن به شادى را که همه خواهان آن هستند هدف زندگى قرار نمی دهد که به نقل‌ قول از یونگ، روانشناس برجسته قرن بیستم، یافتن «معنا» را هدف و جهت زندگى می داند. این معنا جز در سایه روح و رشد روحى آشکار نمى‌شود و روح همانا پاره الهى وجود آدمى است که عرصه‌اى نامتناهى، ناشناخته و درعین حال آشنا، خواستنى و شگرف است و خاستگاه آگاهى، آرامش، شادى، امنیت، شکوفایى و معناست. به عبارت دیگر جیمز هالیس سفر زندگى را سفرى به‌ سوى روح الهى مى‌داند که در آن دیدار از مرداب‌هاى روحى را به منظور کسب آگاهى و رشد روحى ضرورى می داند.

بخشی از متن کتاب

روان از افسردگی برای دریافت توجه ما استفاده می کند تا به ما نشان دهد چیزی در عمق ما غلط است. هنگامی که ارزش درمانی آن را بشناسیم و رشته آن را در هزارتوی درونمان دنبال کنیم، آنگاه افسردگی می تواند نوعی دوست به‌ نظر آید. اگر ما توسط افسردگی آسیب نبینیم، نشانه آن است که روان ما مرده است. آسیب و رنج نشانه آن است که چیزی مهم و حیاتی هنوز در درون ما وجود دارد و در انتظار دعوت ماست تا به زندگی بازگردد.

در هر حال مرداب‌ گونه، وظیفه‌ای وجود دارد. ارزش نهادن به افسردگی، احترام گذاشتن به آن، سعی نکردن در تسکین و فرار از عذاب آن، شهامت زیادی می طلبد. در اعماق آن معنایی نهان وجود دارد که از خودآگاه جدا شده، اما هنوز زنده و پویاست. با اینکه افسردگی انرژی حیات را می‌فرساید، اما آن انرژی از میان نمی رود؛ بلکه در عمق دنیای درون جای می‌گیرد. مانند اورفیوس که به اعماق می رود تا با نیروهای پست و افسونگر مواجه شود، ما نیز مکلف‌ایم به عمق افسردگی رویم و بزرگ‌ترین گنج روح را بیابیم.

نقد کتاب مرداب روح

کتاب مرداب روح به تحقیق مرداب‌هایی پرداخته که تمام ما در آن ها دست و پا زده یا روزی در آن خواهیم افتاد. این اثر به جایگاه و نقش اثرگذار سختی ها در رشد روحی ما اشاره می نماید برای آنکه دقیقاً در مرداب‌های زندگیست که ما پرده از اهداف شأن و عمیق‌ترین معنای زندگی برمی‌داریم. خیلی ها تا به الان به شما قول خوشبختی داده اند. شما هم مطمئناً تا اینجای زندگی که آمده اید، به حرف بسیاری از متخصصین گوش داده اید که اگر کارهایی که آنان توصیه کرده باشند را خوب انجام داده باشید، طبیعتاً باید الان خوشبخت ترین آدم روی کره زمین بودید. واقعیت این است که قرار نیست ما در زندگی خوشبخت شویم و قصه چیز دیگری است…

کتاب پیش رو قاعده­ های غلط ذهنی که در دنیا مرسوم شده و به شما امید واهی برای خوشبختی می دهد را می شکند. زندگی قرار است روح و روان شما را آرام آرام وارد مرداب کند. شما ناگزیر و ناخواسته وارد مرداب روح می شوید. برنامه ریزی های شما هیچ تأثیری در این که شما وارد مرداب روح نشوید و زندگی را با خوشی به اتمام برسانید، ندارد.

مسیر شما از این مرداب روح می گذرد. وسواس، احساس گناه داشتن، اندوهگین شدن به خاطر از دست دادن­ هایی که در مسیر زندگی تجربه می­ کنیم، مورد خیانت واقع شدن، دچار شک شدن در مورد موضوعاتی که قبلاً با اعتقاد کامل نسبت به آن برخورد داشتیم، احساس تنهایی که می تواند در برخی مواقع بر ما مستولی شود، افسردگی، درماندگی، ناامیدی، وسواس، اعتیاد به هر چیزی از موادر مخدر گرفته تا اینترنت و هر چیزی که زندگی ما را درگیر خود می کند، خشم، ترس و اضطراب همه از مصادیق مرداب های روح هستند.

تعداد بازدید: 2,441 بار

James%20Hollis%20 %D8%AC%DB%8C%D9%85%D8%B2%20%D9%87%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3

عنوان کتاب: مرداب روح

رنج ها حرف های جذابی برای گفتن دارند

زندگی تازه در فضاهای محزون

نویسنده: جیمز هالیس

مترجم: فریبا مقدم

تعداد صفحات کتاب: 170 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 11 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

کتاب خودشناسی آلن دوباتن ، ما را به سفری در ژرف‌ترین و گریزپاترین گوشه‌های وجود خودمان می‌برد و ما را مسلح به مجموعه‌ای از ابزارها می‌کند تا بتوانیم شخصیتمان را به درستی بشناسیم. در پایان این سفر...
بروزرسانی: 1 ماه قبل
تعداد بازدید: 23092
اگر بخواهی می‌توانم به یکی از بچه ها بگویم که از هیزل موقعی که همین روزها می‌رود خانه سالیوان عکس بگیرد. من دوست ندارم کسی فکر کند دروغگو هستم. در صورتی که بخواهی با من...
بروزرسانی: 3 هفته قبل
تعداد بازدید: 157

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *