من ناشناخته

آخرین ویرایش: 1 سال قبل
من ناشناخته (nbookcity.com)

دانلود کتاب من ناشناخته

کتاب من ناشناخته که با عناوین دیگری از جمله: خود کشف نشده، ضمیر پنهان و … بارها ترجمه شده؛ جزو برترین آثار روانشناسی و علم غیب است.

آینده، چه چیزی را با خود به همراه خواهد آورد؟ از قدیم الایام این سؤال ذهن بشر را درگیر خود کرده، هرچند همیشه به یک اندازه نبوده است. از نظر تاریخی، همواره این آشفتگی های فکری، جسمی، اقتصادی، سیاسی و یا معنوی هستند که باعث می شوند چشمان انسان مضطربانه به آینده خیره شوند و برای خود انتظارات، آرمان شهر و یا تصورات آخرالزمانی تصور کنند.

در این مواقع است که ممکن است فردی، به عنوان مثال، به باورهای ظهور حضرت مسیح پس از 1000 سال در عصر آگوستیندر آغاز مسیحیت باور پیدا کند یا به تغییر در روح غرب که همراه با پایان هزاره اول بود فکر کند. امروزه در حالی که به پایان هزاره دوم رسیده ایم، دوباره با تصورات آخرالزمانانه خود مبنی بر خرابی و ویرانی تمام جهان زندگی می کنیم.

خلاصه کتاب

کتاب خود ناشناخته، نخستین بار در سال 1950 انتشار یافت. یونگ در این اثر چالشی و تفکربرانگیز، استدلال می کند که آینده ی تمدن به توانایی ما (به عنوان فرد) در مقاومت در برابر نیروهای جمعی جامعه بستگی دارد. تنها از طریق به دست آوردن آگاهی، و درک ذهن ناخودآگاه و ماهیت واقعی خویشتن است که فرد می تواند دانشی از خود را به دست آورد که او را در برابر تعصبات و افراط گرایی های ایدئولوژیک ایمن می سازد.

انجام این کار، مستلزم این است که با ترس خود از ماهیت دوگانه ی ذهن مواجه شویم: وجود خوبی ها و ظرفیت بروز بدی ها در همه ی افراد. یونگ در کتاب خود ناشناخته، به شکلی جذاب و مجاب کننده استدلال می کند که تنها پس از انجام این کار است که می توانیم با خطرات تحمیل شده توسط جامعه (اجتماع افراد) رو به رو شویم و در مقابل تهدیدهای افراد صاحب قدرت، ایستادگی کنیم.

کتاب در 6 فصل تدوین شده که در ابتدا از کمونیسم و حکومتی که در شوروی برقرار است به تندی انتقاد می‌کند. در فصل‌های بعدی از نقش خود فرد در جامعه سخن گفته و اینکه فرد به جای اینکه تفکر توده‌ای داشته باشد و به این و آن بپیوندد، باید خود را شناخته و طبق شعور ناخودآگاه خود عمل کند. به نظر کارل گوستاو یونگ، هر علمی حد و حدودی دارد و نباید از آن حدود تجاوز کرد.

مثل روانشناسی که وقتی رابطه دو طرفه پزشک و مریض بیش از حد می‌شود کار خراب می‌شود و صورت ذهنی و خیالی به‌ خود می‌گیرد. برای همین است که هم روحانیون مسیحی و هم ماده‌گراها به جای صرف وقت جهت راهنمایی فرد فرد جامعه سعی می‌کنند توده‌ها را به سمت خود بکشند و پس از حل شدن آن‌ها در خود می‌توانند هر کاری می‌خواهند بکنند. ولی مذهب با نمونه‌سازی می‌تواند این مشکل را حل کند. اگر از طرفداران یونگ هستید، کتاب من ناشناخته برای شما لذت بخش خواهد بود.

بخشی از متن کتاب

یک درک ایده آل در نهایت منجر به این میشود که هر یک از طرفین به تجربه دیگری ادامه دهد که منجر به یک حالت انفعال عادی همراه با کاملترین نوع فردیت و ذهنیت گرایی و عدم مسئولیت اجتماعی می شود. درک انجام چنین درجه ای در هر صورت غیرممکن است چرا که به شناسایی مجازی دو فرد مختلف نیاز دارد. دیر یا زود این رابطه به جایی میرسد که یک طرف فکر میکند که مجبور است تا فردیت خود را قربانی کند تا با دیگری همگام و همسو شود.

این نتیجه غیرقابل اجتناب، سبب شکستن درک و شناخت میشود چون شناخت مستلزم همسو شدن فردیت هر دو طرف و هر دو گروه است بنابراین توصیه میشود که شناخت را تاجایی پیش برد که تعادلی بین شناخت و آگاهی برقرار شود زیرا شناخت به هر قیمت برای هردو گروه و فرد مضر است. این مسئله هرزمان که وضعیت های فردی و پیچیده باید شناخته شده و فهمیده شوند، به وجود می آید. این وظیفه خاص روانشناسی است که این شناخت و درک را ایجاد کند.

در صورتی که این دفتر او را مجبور کند که معیار تعصب مذهبی را در لحظه بحرانی به کار گیرد، وظیفه کشیشی که پیش او اعتراف انجام میشود نیز خواهد بود، در نتیجه حق افراد برای بقا به گونه ای است که به واسطه تعصب جمعی کوتاه بوده و اغلب در حساس ترین منطقه کاهش یافته است. تنها زمانی که این اتفاق نمی افتد، زمانی است که نماد مذهبی، به عنوان مثال زندگی نمونه مسیح، به طور مناسب درک میشود و توسط خود فرد احساس شود که کافی باشد.

این موردی است که امروز من ترجیح میدهم به قضاوت دیگران واگذار کنم. در هر حال پزشک اغلب باید بیمارانی را درمان کند که نام گذاری بر روی آنها کم یا ناچیز باشد بنابراین حرفه اش او را مجبور میکند تا هر چه ممکن است با تصورات دور و بر سر و کار داشته باشد. به طور مشابه، در حالی که احترام به عقاید متافیزیکی و اظهارات، او مواظب خواهد بود که آنها را با اعتبار جهانی حفظ کند. این احتیاط به این دلیل گفته میشود که ویژگی های فردی شخصیت نباید با مداخلات خودسرانه از بیرون شکل بگیرند.

نقد کتاب من ناشناخته

کتاب من ناشناخته نگاهی دارد به رویکرد یونگ درمورد شناخت خود و آن‌ چیزی که در ناخودآگاه ما باقی می‌ماند. کارل گوستاو یونگ متولد  ۱۸۷۵  درگذشته ۱۹۶۱ فیلسوف و روانپزشک اهل سوئیس بود که با فعالیتش در روانشناسی و ارائه نظریاتی با عنوان روان‌شناسی تحلیلی شناخته می‌شود.

یونگ بعضی از معروفترین مفاهیم روانشناسی را ابداع کرده‌است مانند: ناخودآگاه جمعی، سایه‌ها، پرسونا، عقده‌ها، آنیما و آنیموس، درونگرایی و برونگرایی. این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به روانشناسی و خودشناسی پیشنهاد می‌کنیم.

یونگ در کتاب خود ناشناخته، به مباحثی نظیر گرفتاری فرد در جوامع امروزی، خویشتن‌ شناسی و مذهب مردم مغرب زمین می‌پردازد. همچنین مذهب را نوش‌ دارویی برای تفکرات توده‌ای می‌داند.

کتاب های پیشنهادی

تعداد بازدید: 623 بار

Carl%20Jung%20 %DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%84%20%DA%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%88%20%DB%8C%D9%88%D9%86%DA%AF

عنوان کتاب: من ناشناخته

(خود ناشناخته ، ضمیر پنهان ، خود کشف نشده)

جز برترین آثار روانشناسی

نویسنده: کارل گوستاو یونگ

مترجم: سیدمصطفی حسینی

تعداد صفحات کتاب: 59 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 6.24 مگابایت

نوع فایل: PDF (ZIP)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

کتاب هوا را از من بگیر خنده ات را نه، مجموعه ای از اشعار عاشقانه نوشته ی پابلو نرودا است که اولین بار در سال 1963 منتشر شد. نرودا، نوشتن این اشعار را در سال 1952 در حالی به پایان رساند که دوران تبعید خود را در جزیره ی کاپری می گذراند؛ جزیره ای زیبا و بهشت‌گونه که...
بروزرسانی: 1 سال قبل
تعداد بازدید: 3193
خوشبخت مردن اولین رمان آلبر كامو است ولی ۱۱ سال بعد از مرگ او به چاپ رسید. برخی معتقدند این اثر از نظر خود نویسنده، ضعیف بوده و به همین دلیل در زمان حیاتش، هیچ گاه در قفسه كتاب‌فروشی‌ها جای نگرفته است. موضوع این كتاب در مورد جستجوی «شادی و خوشبختی» در زندگی...
بروزرسانی: 12 ماه قبل
تعداد بازدید: 1744

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *