توهم آگاهی

آخرین ویرایش: 2 سال قبل
توهم آگاهی (nbookcity.com)

دانلود کتاب توهم آگاهی

به‌ محض اینکه درک کنیم همهٔ آگاهی در سر ما قرار ندارد، بلکه در یک جامعه به اشتراک گذاشته شده، قهرمانان ما تغییر می‌کنند. به‌جای تمرکز بر افراد، تمرکز بر یک گروه بزرگ را آغاز می‌کنیم. کتاب توهم آگاهی می‌کوشد به ما درک غنی‌تری از ذهن بدهد، فهمی که در آن ارزیابی بهتری از اینکه چه میزان از آگاهی و فکرمان به اشیاء و افراد پیرامون وابسته است، داشته باشیم. و بدانیم آنچه در ذهن ما رخ می‌دهد بسیار فوق‌العاده است، اما کاملاً به چیزی وابسته است که در جای دیگری رخ می‌دهد.

خلاصه کتاب

انسانها جوامع و فناوری های بسیار پیچیده ای ایجاد کرده اند ، اما اکثر ما حتی نمی دانیم که یک قلم یا توالت چگونه کار می کند. چگونه با وجود درک کم چنین موفقیتهایی به دست آورده ایم؟ دانشمندان شناختی استیو اسلومن و فیلیپ فرنباخ استدلال می کنند که ما علیرغم کاستی های ذهنی خود زنده می مانیم و رشد می کنیم زیرا در یک جامعه غنی از دانش زندگی می کنیم. کلید هوش ما در افراد و چیزهای اطراف ما نهفته است. ما دائما اطلاعات و تخصص های ذخیره شده در خارج از سرمان را انجام می دهیم: در بدن ما ، محیط ما ، دارایی های ما و جامعه ای که ما در آن تعامل داریم – و معمولا حتی متوجه نمی شویم که ما این کار را می کنیم.

ذهن انسان هم درخشان است و هم احساساتی. ما آتش را کشف کردیم، نهادهای دموکراتیک را ایجاد کردیم ، روی ماه ایستادیم و ژنوم خود را ترتیب دادیم. و با این حال ، هر یک از ما مستعد خطا ، گاهی غیر منطقی و غالبا نادان هستیم. اساسا ماهیت عمومی اطلاعات و دانش توضیح می دهد که چرا ما اغلب تصور می کنیم بیشتر از آنچه که واقعا می دانیم ، می دانیم ، چرا عقاید سیاسی و باورهای غلط آنقدر سخت تغییر می کنند و چرا رویکردهای فرد محور به آموزش و مدیریت غالبا ناکام می شوند. اما ذهن مشترک ما نیز ما را قادر به انجام کارهای شگفت انگیز می کند. توهم آگاهی ادعا می کند که نبوغ واقعی را می توان در روشهایی که با استفاده از اجتماع پیرامون خود ایجاد کرده ایم پیدا کرد.

بخشی از متن کتاب

بهترین ابزار برای تشخیص عمل مناسب در یک شرایط معین، قوای ذهنی است که می‌تواند اطلاعات را پردازش کند. سیستم‌های بصری باید قادر باشند به‌طور مناسبی پردازش‌های پیچیده را انجام دهند تا بتوانند موش را از برگ تمیز دهند. برای انتخاب عمل مناسب، دیگر فرآیند‌های ذهنی نیز حائز اهمیت هستند. حافظه می‌تواند نشان دهد در شرایط مشابه در گذشته چه اعمالی مؤثرتر بوده‌اند و قوۀ تعقل می‌تواند به پیش‌بینی چیزی بپردازد که تحت شرایط جدید اتفاق خواهد افتاد. توانایی اندیشیدن به‌طور گسترده‌ای تأثیر عمل را افزایش می‌دهد. در این معنا اندیشه بسط عمل است.

درک اینکه فرآیند اندیشه چطور صورت می‌گیرد، آن‌قدرها هم ساده نیست. چگونه مردم اندیشیدن را برای عمل به‌کار می‌گیرند؟ افراد به کدام قوای ذهنی نیازمندند تا این امکان را به آن‌ها بدهد که با استفاده از عقل و حافظۀ خود، به پیگیری اهدافشان بپردازند؟ خواهیم دید که انسان‌ها هنگام استدلال ‌درمورد اینکه جهان چگونه عمل می‌کند، درواقع ‌درمورد علیت مهارت می‌یابند. پیش‌بینی تأثیرات عمل، نیازمند استدلال دربارۀ این موضوع است که چگونه علت‌ها، معلول‌ها را ‌به‌وجود می‌آورند و پی بردن به اینکه چرا واقعه‌ای معین رخ می‌دهد نیازمند استدلال دربارۀ این موضوع است که چه علت‌هایی در ‌به‌وجود آوردن یک معلول محتمل هستند.

نقد کتاب توهم آگاهی

کتاب توهم آگاهی نوشته‌ی استیو اسلومن و فیلیپ فرنباخ، به سوال‌های پیرامون ذهن بشر و نوع کارکرد آن می‌پردازد و نقش و جایگاه توهمات را در تمامی تصمیمات بشر چه در ابعاد فردی و چه اجتماعی بررسی می‌کند. ذهن انسان، هم نبوغ‌آمیز عمل می‌کند و هم اسف‌بار، هم درخشان ظاهر می‌شود و هم نابخرد. انسان‌ها قادرند که چشمگیرترین دستاوردها و شاهکارها را به ارمغان آورند. چگونه است که مردم می‌توانند هم‌زمان شما را با نبوغ خود مبهوت و با نادانی خود ناامید کنند؟ چگونه چنین ‌چیره‌دست عمل می‌کنند، در حالی‌که فهم اندکی دارند؟ این‌ها ‌سؤالاتی است که کتاب حاضر بدان‌ها پاسخ می‌دهد.

تعداد بازدید: 1,968 بار

Philip%20Fernbach%20 %20Steven%20Sloman%20 %D9%81%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%BE%20%D9%81%D8%B1%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%AE%20%D9%88%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%88%20%D8%A7%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%85%D9%86

عنوان کتاب: توهم آگاهی (توهم دانش)

چرا هیچگاه در اندیشیدن تنها نیستیم

جز پرفروش ترین کتابها

نویسندگان: استیو اسلومن و فیلیپ فرنباخ 

مترجمان: مینا تربتی و محسن فشی

تعداد صفحات کتاب: 465 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 23.8 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

کتاب بازی بی نهایت ما را به چالش می‌ کشد تا دیدگاه‌ مان را درباره نحوه کارکرد سازمان‌ها بازبینی کنیم. اینبار، سایمون سینک به دنبال پاسخی برای یک سوال جالب است: چگونه در یک بازی که هیچ خط پایانی ندارد، رو به پیشرفت...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 920
چنانچه محیطی دارای مراقبت عاطفی و تحریک شناختی کافی نباشد، خط سیر رشد طبیعی مغز انسان مختل خواهد شد مطالعه نلسون به طریقی مثبت روی دیگر سکه را نیز نشان داد. اینکه اگر کودکان گرفتار در این وضعیت به محیط مطلوبی از نظر عاطفی و امنیتی منتقل...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 1559

یک پاسخ

  1. سلام! خواندن این مقاله من را به یاد هم اتاقی قبلی ام می اندازد! او همیشه در این مورد حرف میزد. من قصد دارم این پست را برای او فوروارد کنم. مطمئناً برای او یک تجربه بسیار خوب خواهد بود. با تشکر فراوان برای به اشتراک گذاری!
    کاری میکنید که بلوگنویسی به نظر آسان بیاید. ظاهر کلی وب سایت شما عالی است، ظاهر کامل وب سایت شما باشکوه است، به زیبایی محتوا!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *