آشیانه قوها

آخرین ویرایش: 5 روز قبل
آشیانه قوها (nbookcity.com)

دانلود کتاب آشیانه قوها

کتاب آشیانه قوها یکی دیگر از آثار داستانی هانس کریستین آندرسن می باشد که توسط اردشیر نیک پور در ۱۴۳ صفحه به فارسی ترجمه شده است.

در این کتاب داستانی خیالی و جذاب با محتوای آموزنده را برای قرائت بزرگسالان به فرزندان خود گردآوری کرده است. شما می توانید تمام آثار ترجمه شده ی این نویسنده را به صورت رایگان از شهر کتاب دانلود و مطالعه نمایید.

درباره نویسنده 

هانس کریستین اندرسن نویسنده کتاب آشیانه قوها روز سه شنبه ۲ آوریل سال ۱۸۰۵ در شهر ادنس odense در دانمارک بدنیا آمد. اندرسن در دوران جوانیش از هوش و قوه تخیل بسیار بالایی برخوردار بود. او به ادبیات و تئاتر علاقه بسیاری داشت. 

او در دوران بچگی یرای خود صحنه تئاتر درست می‌کرد و آثار ویلیام شکسپیر را بااستفاده از عروسک های چوبی بعنوان بازیگران، از حفظ بازی می نمود. یکی از همکارانش او را مستعد در سرودن شعر می‌دانست .

اندرسن عقیده همکارش را بسیار جدی تلقی کرد و وقت خود را به نوشتن متمرکز نمود.در یک ملاقات تصادفی اندرسن مورد توجه ژوناس کالین قرار گرفت. او اندرسن را به مدرسه گرامر در اسلاگلس فرستاد و تمام مخارج مدرسه را شخصا به عهده گرفت.

قبل از رفتن به مدرسه گرامر، نویسنده کتاب آشیانه قوها موفق شد اولین داستان خود را بنام شبح پالناتکوز گریو در سال ۱۸۲۲ منتشر کند. اندرسن تا سال ۱۸۲۷ در دو مدرسه اسلاگلس و السینور به تحصیل پرداخت. در بهار سال ۱۸۷۲ اندرسن در اثر افتادن از تخت بشدت صدمه دید.

او در ۴ آگوست سال ۱۸۷۵ با درد فراوان درگذشت. قبل از مرگش با یک آهنگ ساز درباره موزیک مراسم تدفینش صحبت کرده بود. اندرسن چنین گفته بود: ” بیشتر کسانی که در مراسم تدفین ، مرا بدرقه خواهند کرد کودکان می‌باشند ، ضربات موسیقی را برای قدم های کوچک هماهنگ کن”. 

جسد نویسنده کتاب آشیانه قوها در کپنهاگ به خاک سپرده شد. قبل از مرگش شهرت جهانی داشت. از طرف دولت دانمارک بعنوان “گنجینه ملی “حقوقی به او تعلق می‌گرفت.

کتاب آشیانه قوها

عنوان کتاب: آشیانه قوها

مجموعه قصه های آندرسن

نویسنده: هانس کریستین آندرسن

مترجم: اردشیر نیک پور

تعداد صفحات کتاب: 143 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 2.8 مگابایت

نوع فایل: PDF

منبع: شهرکتاب

آنچه خواندید...

نوشته‌های مشابه

در زمان‌های قدیم شاهزاده‌ای زندگی می‌کرد که عاشق دختری بود. روزی در حالی که شاد و خوشحال در کنار هم نشسته بودند خبر آوردند که شاه بیمار است و می‌خواهد قبل از مرگ پسرش را یک بار دیگر ببیند...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 373
 از سپهسالار پیش از این چندین سند در کتاب سپهسالار اعظم و کتاب تاریخ روابط سیاسی ایران و عثمانی منتشر شده . من هم در کتاب های اسناد سیاسی دوران قاجاریه و نامه های تاریخی و اسناد نو یافته برخی از نامه های او را چاپ کرده ام .
بروزرسانی: 24 ساعت قبل
تعداد بازدید: 1212

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *