انجیل سفید

آخرین ویرایش: 2 سال قبل
انجیل سفید (nbookcity.com)

دانلود کتاب انجیل سفید

توبیاس وولف در داستان‌های کتاب انجیل سفید با نگاهی دقیق و تیزبین به دغدغه‌های انسانی می‌ پردازد. دغدغه‌هایی که در پیچ و خم‌های روابط دنیای امروزی، گرفتار شده‌اند.

داستان‌هایی که مانند گریزی دلپذیر هستند و از اتفاقاتی می‌گویند که دقیقا در یک قدمی ما، رخ می‌دهند و شاید ما به سادگی از کنار آن‌ها عبور کنیم. ماجراهایی از پیچیدگی روابط شغلی، دعوای همسایه‌ها، خراب شدن ماشین، تقلب کردن‌ها و … . انجیل سفید برای دوست‌داران داستان‌های کوتاه خارجی، کتابی لذت‌ بخش است.

خلاصه کتاب

کتاب انجیل سفید مجموعه ­ای از 13 داستان گلچین شده از توبیاس وولف، نویسنده و معلم نویسندگی خلاق آمریکایی، است که در سال 2008 منتشر شده. او به خاطر نوشتن رمان دزد پادگان در سال 1985 موفق به دریافت جایزه پن/فاکنر و در سال 2006 موفق به دریافت جایزه پن/مالامود شده است. وولف همچنین 3 بار برنده جایزه اُ هنری نیز شده است. سبک اکثر آثار داستانی وولف رئالیسم کثیف است و در کنار ریموند کارور، جین آن فیلیپس و چارلز بوکفسکی از نویسندگان مطرح این سبک به شمار می­رود. رئالیسم کثیف از دلِ آمریکای شمالی در حدود دهه 80 میلادی متولد شده است.

قلم نویسندگان این سبک اکثر با طنزهای بی ­پرده و انتقادی و زبانی ساده و گویشی، پرده از وقایع تلخ و کثیف زندگی روزمره در دنیای واقعی، برمی­ دارند. داستان­های کوتاه در کتاب انجیل سفید درام­ هایی هولناک از وقایع تلخ زندگی هستند که پیچیدگی­ ها و دغدغه­ های زندگیِ انسان امروزی را به تصویر می­ کشند؛ مانند داستان “گیرپاچ وسط بیابان 1986” که در آن شخصیت اول خانواده ­اش را در انتهای داستان در بیابان تنها می­گذارد تا بمیرند! یا در داستان “بیدار” که شاهد تحلیل­های جذاب روانشناسانه و گفتگوهای درونی بیمارگونه ­ی ریچارد نسبت به همسرش در طول مدتی که کنارش خوابیده است هستیم.

وولف در داستان­هایی مانند “بر مزار به خون خفتگان آمریکای شمالی” و “منتظر خدمت” مواضع ضدجنگ خود و تحلیل وظایف فردی و جمعی انسان نسبت به جنگ را، در خلال روایت داستان گنجانده است. نویسنده داستان دوره کودکی­ اش را در کتابی به نام “زندگی این پسر” به روی کاغذ آورده است که از آن فیلمی هم­نام با کتاب در سال 1993 با بازی رابرت دنیرو و لئوناردو دی کاپریو ساخته شده است. از جمله آثار توبیاس ولف که به فارسی ترجمه و چاپ شده­ اند می ­توان به دزد پادگان  و شب مورد نظر اشاره کرد. خواندن کتاب انجیل سفید را به تمام طرفداران این نویسنده پیشنهاد می کنیم.

بخشی از متن کتاب

اتوبوس پر از آدم‌های خیس و دم‌کرده بود. سر هر ایستگاه و پیچی می‌رفتند توی شکم همدیگر و در یکی از این روی هم ریختن‌ها بود که مالون حس کرد دستی جیب عقب او را می‌گردد. هر دو خالی بود، کیف پول که گذرنامه هم لای آن بود، دکمه خورده توی جیب بغل کتش بود. دست، سنگین و زمخت بود. پیش از این‌که برگردد و نگاه تهدیدکننده‌ای به دزد بیندازد، دست سُرید توی جیب جلو سمت راست. زنندگی حرکت حیرت‌آور بود که برای بیرون کشیدن مقداری پول خرد توی جیب رفت…

اندرز حتی به یاد نمی‌آورد فردای روزی که دخترش به دنیا آمد، زنی را دید که از ساختمان روبرویی خودش را پرت کرد بیرون و مرد. یادش نمی‌آمد که فریاد زد، “خدایا رحم کن!” به خاطر نیاورد که ماشین پدرش را از قصد به درخت کوبید و باز یادش نیامد که سه پاسبان در تظاهرات ضدجنگ با لگد زدند و دنده‌اش را شکستند. به یاد نیاورد که به صدای خنده خودش از خواب بیدار شد. دلهره و کسالتی که از دیدن کپه کتاب‌های روی میز به او دست می‌داد هم از این فراموشی بی‌نصیب نماند و از دلخوری‌اش از دست نویسنده‌هایی که آن‌ها را نوشته بودند، چیزی به یاد نمی‌آورد. هر چیزی او را یاد چیز دیگری می‌انداخت.

نقد کتاب انجیل سفید

داستان‌ های این مجموعه بارها مورد تقدیر قرار گرفته‌اند و جوایزی همچون جایزه اُ.هنری را از آن خود کرده‌اند. انجیل سفید، مجموعه داستان‌های منتخب توبیاس وولف، نویسنده‌ی پیشرو سبک داستان کوتاه در آمریکا است.

تعداد بازدید: 298 بار

Tobias%20Wolff%20 %D8%AA%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%B3%20%D9%88%D9%88%D9%84%D9%81

عنوان کتاب: انجیل سفید

نویسنده: توبیاس وولف

مترجم: اسدالله امرایی

تعداد صفحات کتاب: 223 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 2.8 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

نوشته‌های مشابه

بامدادان در این کتاب با اتکا به منابع تاریخی و با استفاده از روشی تحلیلی، به بررسی روایت های مختلف از پیدایش اسلام می‌پردازد. او در این کتاب به این نتیجه می رسد که روایت های سنتی از پیدایش اسلام...
بروزرسانی: 3 روز قبل
تعداد بازدید: 89
کتاب چراغها را من خاموش میکنم که بیش از هشتاد و هشت بار تجدید چاپ شده است، اثر نویسنده‌ای به‌نام زويا پيرزاد است. این رمان درمورد زندگی چند خانواده‌ی ارمنی ساکن آبادان در دهه‌ی ۴۰ است...
بروزرسانی: 20 ساعت قبل
تعداد بازدید: 9510

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *