آموزش ریدایرکت کردن و انواع آن

آخرین ویرایش: 6 روز قبل
آموزش ریدایرکت کردن (nbookcity.com)

دانلود کتاب آموزش ریدایرکت کردن و انواع آن

مهران منصوری فر در مقاله آموزش ریدایرکت کردن و انواع آن به افراد مبتدی که با ریدایرکت کردن آدرس ها  آشنایی ندارند به طور کامل و مفصل ریدایرکت کردن و انواع آن را به صورت مرحله به مرحله آموزش می دهد.

ریدایرکت یا تغییر مسیر روشی برای انتقال بازدیدکننده‌ها و موتورهای جستجو به آدرسی به غیر از آدرسی است که به دنبال آن بوده‌اند. به عبارت دیگر به وسیله ریدایرکت، کاربر و موتور جستجو را به یک آدرس دیگر انتقال می‌دهیم.

ریدایرکت‌ها را معمولاً با کدهای سه رقمی مانند 301، 302 و 307 می‌شناسیم. ریدایرکت‌های هر سایت نقش مهمی در سئوی آن بازی می‌کنند؛ بنابراین آشنایی با ریدایرکت، انواع آن، شرایط مقتضی برای استفاده از هر یک از آن انواع و مزایای هر یک نسبت به دیگری ضروری است.

چرا باید از ریدایرکت استفاده کنیم؟

عمدتاً از ریدایرکت در مواقعی استفاده می‌شود که در سایتتان تغییراتی ایجاد کرده‌اید و نمی‌خواهید ترافیک باارزشتان را از دست بدهید یا کسی با خطای 404 مواجه شود. از جمله مهم‌ترین دلایل استفاده از ریدایرکت عبارت‌اند از:

محتوای تکراری دارید:

یعنی محتوایی که از طریق آدرس‌های مختلفی در گوگل ثبت شده و گوگل نمی‌تواند متوجه شود که کدام‌یک محتوای اصلی است. با استفاده از یک ریدایرکت 301 برای آدرس‌های تکراری و ارجاع آن‌ها به آدرسی که حاوی محتوای اصلی است می‌توانید این مشکل را حل کنید.

دامنه وب‌سایتتان را تغییر داده‌اید:

با تغییر آدرس وب‌سایتتان طبیعتاً نمی‌خواهید که بک لینک‌هایی که به سختی به دست آورده‌اید را به راحتی از دست بدهید. در این حالت با یک ریدایرکت دائمی از آدرس قدیمی به آدرس جدید می‌توانید همه آن منافع را برای خودتان حفظ کنید.

چندین دامنه دارید:

چنانچه می‌خواهید مالک همه دامنه‌های کلیدی برند خود باشید یا مثلاً با ثبت دامنه‌های مختلف، ترافیک اشتباهات رایجی که در تایپ نام دامنه‌تان پیش می‌آید را از دست ندهید می‌توانید همه آن‌ها را به آدرس اصلی ریدایرکت کنید.

برخی آدرس‌ها را حذف کرده‌اید:

هنگامی که صفحه یا صفحاتی حذف می‌شوند باید با ریدایرکت 301 آن‌ها را به یک صفحه جایگزین ارجاع داد.

ضرورت استفاده از ریدایرکت ها

استفاده از ریدایرکت برای محتوایی که حذف شده یا آدرس آن تغییر کرده ضرورتی است که هم برای بازدیدکنندگان سایت و هم برای موتورهای جستجو اهمیت دارد:

بازدید کننده‌ها: طبیعتاً به دنبال رقم زدن بهترین تجربه کاربری برای کاربران وب‌سایت خود هستید؛ به این منظور، نباید هنگامی که به دنبال نمایش محتوایی هستند که قبلاً در آدرس الف در دسترس بوده با خطای 404 مواجه شوند، بلکه باید به طور خودکار به آدرس ب انتقال داده بشوند.

موتورهای جستجو: لازم و ضروری است که جابجایی یا حذف محتوا و اساساً هر تغییری را به اطلاع موتورهای جستجو برسانید. از این طریق، مدیریت بهتر و مؤثرتری بر کیفیت و کمیت ایندکس شدن سایتتان خواهید داشت. چنین سیاستی برای داشتن عملکرد مطلوب در سئو ضروری است.

ریدایرکت چه انواعی دارد؟

ریدایرکت‌ها را می‌توان به طور کلی به دو دسته سمت سرور (server-side) و سمت کاربر (client-side) تقسیم کرد. می‌توانید از هر دو نوع ریدایرکت به روش‌های مختلفی استفاده کنید؛ اما در این زمینه باید احتیاط به خرج بدهید، چرا که انتخاب ریدایرکت اشتباه می‌تواند مشکلاتی را در زمینه سئو برای شما ایجاد کند.

می توانید کتاب آموزش ریدایرکت کردن و انواع آن را بصورت رایگان دانلود نمایید.

کتاب آموزش ریدایرکت کردن و انواع آن

عنوان کتاب: آموزش ریدایرکت کردن و انواع آن

نویسنده: مهران منصوری فر

تعداد صفحات کتاب: 19 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل:  نیم مگابایت

نوع فایل: PDF

منبع: شهرکتاب

آنچه خواندید...

نوشته‌های مشابه

کتاب مواد غذایی مفید در ترمیم زخم یکی دیگر از آثار گردآوری شده توسط رضا پوردست گردان عزیز می باشد که شما را انواع زخم و روش های درمان و ترمیم آن آشنا می سازد. در این کتاب به صورت کامل و قدم به قدم به آثار زخم ها و روش های بهبود آنها پرداخته شده است.
بروزرسانی: 5 روز قبل
تعداد بازدید: 422
حتما برایتان اتفاق افتاده که خبر پیشرفت و موفقیت نزدیکان خود مانند همکار ، برادر ، دوست و … را شنیده باشید . یکی از این نمونه ها را به یاد بیاورید و علت موفقیت آن فرد را همان گونه که هنگام شنیدن خبر ، آن را تجزیه و تحلیل کردید بررسی کنید
بروزرسانی: 22 ساعت قبل
تعداد بازدید: 846

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *