بازتاب سایه

آخرین ویرایش: 2 سال قبل
بازتاب سایه (nbookcity.com)

دانلود کتاب بازتاب سایه

کتاب بازتاب سایه درکی چندبُعدی و جامع دربارهٔ چگونگی تولد سایه و کارکرد آن در زندگی‌ ارایه می‌دهد و از آن مهم‌تر، نشان می دهدچگونه می‌توانیم سرشت حقیقی‌مان را کشف کنیم.

در بخش یکم، دیپاک چوپرا نگرشی کلی و مشروح را در بارهٔ سرشت دوگانهٔ ما مطرح می‌کند و راهی برای بازگشت به یکپارچگی نشان می‌دهد. نگاه کل‌نگر او به سرشت تفرقه‌آمیز سایه، بنیادی و روشنگر است. در بخش دوم، دبی فورد بر پایهٔ نزدیک به پانزده سال آموزش و هدایت فرایند سایه در سراسر جهان، به گونه‌ای ساده و در ضمن عمیق، تولد سایه، نقش سایه در زندگی هر روز و روش پس گرفتن قدرت و استعداد سرشت اصیلمان را بررسی می‌کند.

در بخش سوم، ماریان ویلیامسن با کاوش پرشور در رابطهٔ میان سایه و جان، بر فکر و دل ما تأثیر می‌گذارد. این آموزگار سرشناس جهانی، دستمان را می‌گیرد و ما را از مسیر ناهموار نبرد میان عشق و ترس عبور می‌دهد.

خلاصه کتاب

خواندن کتاب بازتاب سایه می‌تواند برای همهٔ کسانی که به هر دلیلی از زندگی کنونی خود خشنود نیستند و از آن لذت نمی‌برند، مفید باشد. همچنین آدم‌هایی که از اصلاح خود ناامید شده‌اند یا همهٔ تقصیر کاستی‌های موجود را به دوش دیگران می‌اندازند یا از رفتارهای نامناسب و فورانی خود به جان آمده‌اند، می‌توانند به خوبی از این نوشته بهره‌مند شوند. کتاب حاضر راهنمایی روشن برای کسانی‌ست که دچار خشک‌ اندیشی هستند یا آن‌ها که گرایش به جرم‌های اجتماعی دارند.

بهتر است این کتاب به شکل فردی، به آرامی و با دقت مطالعه شود تا خواننده به عمق مفاهیم بدیع و اثرگذار آن پی ببرد. روشن است که پس از دست‌یابی به چنین دریافت ژرفی، بررسی مطالب کتاب بازتاب سایه در گروه‌های کتاب‌ خوانی می‌تواند پیچیدگی‌ های آن را روان‌تر و مفهوم‌تر سازد. در بخش آزمون کتاب، پاسخ‌ های بدون درنگ و تفکر و بر پایۀ راستی و صراحت به پرسش‌های مطرح‌ شده به تعیین دقیق جایگاه فرد در رابطه با سایه کمک می‌کند.

بخشی از متن کتاب

آیا برای شما پیش آمده حقیقت پوست کنده ای را به کسی درباره خودش بگویید و در مقابل بشنوید که می گوید: « مرا تجزیه و تحلیل نکن! » یا عبارتی شبیه به این؟ قلمروی ناخودآگاه همچون ژرفای اقیانوس، خطرناک به نظر می رسد؛ هر دو تاریک و پر از هیولاهای پنهان هستند. همه ما با تکه پاره های آرمان هایی شکست خورده زندگی می کنیم که زمانی راه حل هایی بی نقص به نظر می رسیدند. هر راه حلی، با تصویری از نیمه تاریک مطابقت دارد. اگر گمان می کنید جنبه های سایه مانند ترس، خشم، اضطراب و خشونت در نتیجه تسخیر نیروهای منفی به وجود می آیند، پس راه حل، پالایش شخص مبتلاست.

می توان نیروهای منفی را از طریق مناسک، پاک سازی بدن، روزه گرفتن و ریاضت های توان فرسا بیرون کرد. این یک عقیده کهنه و منسوخ نیست، بلکه میلیون ها انسان مدرن به شدت به آن معتقد هستند. امکان ندارد از جلوی دکه روزنامه فروشی رد شوید و مجله خوش آب و رنگی را نبینید که قول می دهد از راه نوعی پاک سازی، شُمای تازه ای را به وجود آورد؛ خواه از طریق نوعی رژیم غذایی باشد و شما را از هله هوله خوردن رها کند، خواه راهی برای دوری از آدم های نامناسب باشد تا همسری مناسب را در اختیارتان بگذارد. به زبان امروزی، « درست کردن رفتار » ، همان بیرون کردن نیروهای منفی ست.

نقد کتاب بازتاب سایه

کشمکش موجود میان آن کسی که هستیم و آن کسی که می‌خواهیم باشیم؛ یکی از علت‌های اساسی تقلای بشر است. در واقع دوگانگی در تجربه بشر؛ نهادینه است. زندگی و مرگ؛ خیر و شر و امید و ناامیدی در وجود هر کس خانه دارند و نیرویشان را بر هر جنبه زندگی اعمال می‌کنند. پیشنهاد می کنم اول کتاب نیمه تاریک وجود از همین نویسنده را بخوانید که تمرین های عملی هم دارد. کتاب بازتاب سایه یک مقدار تخصصی تر به مسئله ی سایه می پردازد و ممکن است یک مقدار پیچیده به نظر بیاید. ولی برای تکمیل عالیه و محتوای هر دو کتاب همدیگر را تکمیل می کنند.

تعداد بازدید: 899 بار

Debbie%20Ford%20 %D8%AF%D8%A8%DB%8C%20%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%AF 4

عنوان کتاب: بازتاب سایه (اثر سایه، تاثیر سایه)

افروختن نیروی نهفته در خویشتن حقیقی

نویسنده: دیباک چوپرا و دبی فورد و ماریان ویلیامسون

مترجم: فرناز فرود

تعداد صفحات کتاب: 308 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 14.6 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

کارنامه اسلام ، نام کتابی از دکتر عبدالحسین زرین کوب می‌باشد. او این کتاب را اول بار در سال ۱۳۴۸ به چاپ رساند. موضوع این کتاب فرهنگ و تمدن اسلامی است. کارنامه اسلام، یک فصل درخشان تاریخ انسانى است، نه فقط از جهت توفیقى که مسلمین در ایجاد یک...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 8599
این کتاب نه قضاوتی‌ست، نه یادبودی برای مادری، نه تصویری به کمال که نویسنده، و خواننده، بتوانند پس از به پایان رساندنش نفس راحتی بکشند، بلکه وصفی زخمی‌ست باز و هولناک با مواضعی نامتعارف؛ چنان‌که...
بروزرسانی: 1 سال قبل
تعداد بازدید: 450

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *