روابط شکننده

آخرین ویرایش: 2 سال قبل
روابط شکننده (nbookcity.com)

دانلود کتاب روابط شکننده

کتاب روابط شکننده می تواند برای تمام والدینی که به دنبال برقراری یک رابطه خوب با فرزندانشان هستند، مفید باشد.

کتابی پیش رو به روابط والدین با فرزندانشان می­ پردازد، فرزندانی که دوران کودکی و نوجوانی را پشت سر گذاشته ­اند و در حال قدم گذاشتن به سنین بزرگسالی­ اند. دیر یا زود، این دوران با ورود به دانشگاه یا بازار کار، به استقلال فکری و عملی منتهی می­ شود؛ به­ ویژه در عصر حاضر که خانواده از شکل سنتی خود خارج شده و فرزندان زودتر از گذشته به فکر مستقل شدن می­ افتند.

دراین برهه، راهنمایی­ ها و نصایح والدین باعث رنجش و آزار آنان می ­شود و همین، به بروز بحران و اختلاف می­ انجامد. فرزندان با وجود علاقه ای که به والدین دارند تلاش می کنند نشان دهند دیگر بزرگ شده اند، اما گاه این تلاش به صورت ناخواسته باعث بروز آسیب های روحی می شود. این کتاب به قلم جین آیزی، راهنمای والدینی است که فرزندان بزرگسال دارند و نمی دانند با آنان چگونه رفتار کنند تا در روابطشان خبری از قهر و اختلاف نباشد. نویسنده در برخی مسائل قلم را متوجه پدربزرگ ها و مادربزرگ ها کرده و مطالبی را نیز در زمینه ارتباط آنان با نوه هایشان مطرح کرده است.

خلاصه کتاب

کتاب روابط شکننده از معدود کتابهایی ست که در زمینهی مشکلات و پیچیدگی های روابط بین فرزندانی که دیگر خود بزرگسال هستند و والدینی که همچنان مانند زمان کودکی اصرار به کنترل، راهنمایی و چسبندگی بیش از حد به فرزندانشان دارند می باشد. والدینی که نمی خواهند استقلال فرزندشان را به رسمیت بشناسند و او را رها کنند و همچنان می خواهند او را با یک افسار ولو بلند بخود متصل و وابسته نگاه دارند و فرزندانی که نه می خواهند والدینشان را برنجانند و نه به درستی می دانند که با کنترل و دخالت و تصمیم گیریهای وقت و بی وقت و گاه نابجای والدینشان چگونه روبرو شوند.

گاه والدین در شکل وابستگی های عاطفی و گاه در قالب بازی دادن فرزندانشان با پول و سرمایه ای که در اختیار دارند سعی در کنترل تصمیم گیریها و دخالت در مسائل مربوط به فرزندانشان اعم از انتخاب شغل، محل زندگی و یا حتی انتخاب همسر دارند. محتوای غنی این کتاب طوری است که هم راهگشای فرزندان و هم از سوی دیگر والدینی میباشدکه آنها هم نمی دانند با مقاومتها و برخوردهای فرزندانشان چگونه باید روبرو شوند. قدرت راهنمایی این کتاب در حد گذراندن یک ترم دانشگاهی است.

رابطه میان والدین و فرزندان همیشه رابطه عجیبی است. پدر و مادر به جز بهترین چیزها برای فرزندانشان چیز دیگری نمی‌خواهند اما گاه در ابراز آن ناتوانند و این موضوع باعث بروز اختلاف‌هایی میانشان می‌شود. پدر و مادرها سخت تلاش می‌کنند تا شبیه پدر و مادرهای خودشان نباشند اما در دل آرزو می‌کردند ای کاش کمی مستبدتر بودند. گاهی تلاش می‌کردند تا خودشان را اینطور قانع کنند که در حال تربیت فرزندانی خلاق هستند اما از روشی که آن‌ها برای ابراز خودشان استفاده می‌کردند، راضی نبودند. احساس گناه زمانی که سر بچه‌ها فریاد می کشند، دست از سرشان برنمی‌دارد اما از طرف دیگر در تعیین مرزهای محدودیت­‌های آنها سرگردان و گرفتار تعارض می‌شوند.

این احساس دوگانگی در تثبیت قدرت دربرابر فرزندان همواره همراه والدین است. جین آیزی در کتاب روابط شکننده به همین موضوع پرداخته است. او به سراغ فرزندانی رفته است که در حال قدم گذاشتن به سنین بزرگسالی‌­اند. به هرحال ما نمی توانیم جلوی زمان را بگیریم و دیر یا زود، شاهد این هستیم که فرزندمان با ورود به دانشگاه یا بازار کار، به استقلال فکری و عملی می‌رسد. اهمیت این موضوع را نباید دست کم گرفت چون در دنیای ما خانواده از شکل سنتی خود خارج شده و فرزندان زودتر از گذشته به فکر مستقل شدن می ­‌افتند.

بخشی از متن کتاب

درواقع دو عنصر اساسی باعث پیچیدگی یا به عکس سادگی روابط با هریک از اقوام جدید و از راه رسیده میشود: نخست، ویژگیهای شخصیتی آن فرد و دوم، وجود حس مشترک ایجاد شده، بین شما و آن فرد. اگر حسی که بین شما و فرد تازه وارد ایجاد شده، حس خوبی باشد، ممکن است ویژگیهای شخصیتیاش دیگر زیاد مشکل ساز نباشد. یعنی اگر شما به طور ناخودآگاه حس کنید از کسی خوشتان آمده، دیگر همنشینی با آن آدم برای شما کار سختی نخواهد بود؛ بلکه از همنشینی با او لذت هم خواهید برد.

حال اگر برعکس باشد، یعنی شما بعد از برخورد اول با فردی حس کنید از او خوشتان نیامده یا به عبارتی به دلتان ننشته است، در حقیقت ویژگیهای خوب یک فرد زمانی کارساز است که هرچند حضور آن فرد حس خوبی در ما به وجود نیاورد، ولی ما حسمان را نادیده بگیریم و سعی کنیم با تکیه بر ویژگیهای خوب شخصیتی آن فرد، خود را به برقراری رابطهای مفید تشویق کنیم. البته بهترین حالت زمانی است که هردوی این فاکتورها، یعنی حس خوب نسبت به طرف مقابل و ویژگیهای خوب شخصیتی در او، وجود داشته است. زمانی که برای نخستین بار با فردی برخورد می کنیم، اگر حس خوبی نسبت به او در ما به وجود بیاید، این حس به راحتی برای ما تشخیص دادنی است.

مثلا خانمی برای من تعریف می کرد، زمانی که برای اولین بار نامزد پسرش را دید و با او صحبت کرد، این حس عجیب در او به وجود آمد که صحبت کردن با آن دختر برای او مانند این است که گویی دارد با خودش صحبت میکند. آن دو مثل هم فکر میکردند و تجارب مسافرتی و همچنین ارزشها و معیارهای مشابه داشتند. او احساس کرد در همان اولین دیدار به نامزد پسرش علاقهمند شده است. این خانم از اينکه میدید تنها فرزندش، دختری را انتخاب کرده که دوست داشتنش برای او هم آسان است، خیلی خوشحال بود. باید گفت که خوش به سعادت این خانم و خانوادهاش. این همان چیزی است که ما آن را حس خوب یا حس مشترک مینامیم.

نقد کتاب روابط شکننده

کتاب روابط شکننده نگاهی به ضرورت بازنگری بر رابطه بین والدین و فرزندان در عصر حاضر دارد. اثر حاضر مناسب والدینی است که در ارتباط برقرار کردن با فرزندانشان به مشکل خوردهاند. خواندن این کتاب را به همهی والدین توصیه می کنیم.

این کتاب با ارائه دادن راهکارهایی مناسب و دقیق والدین را کمک می کند تا با فرزنئانشان بهتر ارتباط برقرار کنند.

کتاب های پیشنهادی

تعداد بازدید: 281 بار

Jane%20Isay%20 %D8%AC%DB%8C%D9%86%20%D8%A2%DB%8C%D8%B2%DB%8C

عنوان کتاب: روابط شکننده

ضرروت بازنگری بر رابطه ی بین والدین و فرزندان در عصر حاضر

نویسنده: جین آیزی

مترجمان: مینا فتحی (عرفانیان) ، نهضت صالحیان (فرنودی)

تعداد صفحات کتاب: 199 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 21.6 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

«ویتا» که به تازگی به نیویورک آمده است، متوجه می‎شود که فردی با نفوذ و بدطینت، عمارت خانوادگی آنهارا با دوز و کلک از پدربزرگش گرفته است. در این میان، با دو نفر که در سیرک کار می‎کنند و یک جیب‎بر آشنا می ‎شود...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 456
آرزوی زندگی راحت تری را نکنید چرا که فریبی بیش نیست. آرزوی توانایی و ظرفیت بیشتری داشته باشید تا در راه زندگی به شایستگی و آسودگی برسید. اگر یک انسان معمولی باشید هرگز عملاً با این سؤال که کجا هستید و...
بروزرسانی: 1 سال قبل
تعداد بازدید: 391

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *