زنان کوچک

آخرین ویرایش: 4 هفته قبل
زنان کوچک (nbookcity.com)

دانلود کتاب زنان کوچک

کتاب زنان کوچک رمانی ست که سرتاسرش از عشق دخترانه و حس خوب پر شده است!

رمان مشهوری از لوییزا می آلکوت، نویسنده آمریکایی است. کتاب داستان چهار خواهر و روایت وقایعی از دوران کودکی تا زنانگی آن‌هاست. داستان سه دورن مایه دارد: زندگی در خانه، کار و عشق حقیقی. شخصیت محوری داستان، دختری است ۱۵ ساله لاغر و قد بلند که مغرور، رک، جسور، اصولی و وفادار است. علاقه‌مند به خواندن و نوشتن، که صفحه به صفحه کتاب و نمایشنامه می نویسد.

او خود را به شکل یک پسر درمی‌آورد و دوست ندارد که به علت دختر بودن در همهٔ کارها محدودیت داشته باشد. بهترین و صمیمیترین دوست او تئودور (لاری) لارنس است که جو او را تدی صدا می زند. جو معلم اخلاق و محرم اسرار خواهر خود، بت می باشد. اسم کامل او ژوزفین است و به عنوان همدم در خانهٔ عمهٔ پیر خود کار می کند.

خلاصه کتاب 

داستان کتاب زنان کوچک در مورد خانواده مارچ است که قبلاً پولدار بوده‌اند ولی الان وضعیت خوبی ندارند و پدرشان برای کمک به سربازان وطن به جنگ رفته‌ است و حالا آنها سعی می کنند زندگی خود را اداره کرده و در کنارش به مردم محتاج کمک کنند. آنها همگی زندگی نسبتاً سختی دارند و از یکدیگر حمایت می کنند و ماجراهایی برایشان پیش می آید.

این کتاب که به گونه ای خودزندگی نامه ی لوییزا می آلکوت به حساب می آید، در بوستون و درست پس از پایان جنگ داخلی می گذرد و داستان چهار خواهری را تعریف می کند که برای غلبه بر فقر و تبدیل شدن به زنانی مفید و خودکفا، سخت در تلاش اند. مگ، بزرگترین خواهر، دختری زیبا اما غرق در آرزوهای مادی است؛ جو، دختری خوش قلب و شبیه پسرهاست که به نویسندگی علاقه دارد؛ بث، خجالتی و مهربان است و به موسیقی عشق می ورزد؛ و ایمی، کوچک ترین خواهر، اندکی خودخواه اما بسیار اجتماعی و خوش مشرب است.

با این که این شخصیت ها مانند همه ی برادرها و خواهرها گهگاهی با هم به مشکل می خورند، اما محیط پرعشق خانه را با کمک یکدیگر حفظ کرده و بی صبرانه منتظر بازگشت پدرشان از جنگ هستند. آلکوت به شکل هنرمندانه ای، به کاوش در ظرافت های بی شمار خانواده و روابط خانوادگی هر شخصیت پرداخته است. مخاطبین مشتاق این رمان، اغلب شخصیت خود در مراحل مختلف زندگی را در یکی از این چهار خواهر پیدا می کنند. کتاب زنان کوچک، اثری فراموش نشدنی و نمونه ای کم نظیر از آثار مکتب رومانتیسیسم است.

بخشی از متن کتاب

سه روز به کریسمس مانده بود. در آن دهکده که خانوادۀ مارچ در آن زندگی می کردند همۀ خانه‌ها به دلیل بارش سنگین برف زیر پوشش سفیدی پنهان مانده بودند. برف درست مثل غم و غصه‌ای که قلب خیلی از زنان امریکایی را در زمستان سال ۱۸۶۱ در خود فرو برده بود در آن دهکده جا خوش کرده بود. غصۀ این‌ که یک بار دیگر کریسمس از راه رسیده و مردان آن‌ها هنوز کیلومترها دور از خانه درگیر جنگ داخلی هستند؛ جنگی که کمی دورتر از این دشت و تپه‌ها در سرزمین آن‌ها شعله‌ور شده بود و هم‌چنان ادامه داشت.

چهار دختر خانوادۀ مارچ کم‌وبیش در این اندوه و نگرانی شریک بودند. آن‌ها مقابل شعله‌های درخشان بخاری هیزمی نشسته بودند و گپ می زدند. جو که روی قالیچه دراز کشیده بود غرولندکنان گفت: «می دونید، به‌نظر من کریسمس بدون هدیۀ کریسمس معنی نمیده.» مگ آهی کشید: «بی‌ پولی هم چیز وحشتناکیه‌ها.» امی کوچولو آب بینی‌اش را بالا کشید و با حسرت گفت:

«به‌ نظر من این عادلانه نیست که خیلی از دخترها چیزهای خوشگل خوشگل داشته باشن و بقیۀ دخترها هیچ‌ چی.» صدای بث از گوشۀ دیگر بلند شد: «ولی ما پدر و مادر و همدیگه رو داریم.» جو جواب داد: «فعلاً که پدرمون نیست، به این زودی‌ها هم نمیاد.» با این حرف چهرۀ هر چهارتاشان غمگین شد. برای چند دقیقه هیچ کس چیزی نگفت. همه به فکر پدر بودند که در گوشه‌ای دور از خانه درگیر جنگ بود…

چرا باید این کتاب را بخوانیم؟

این اثر رمانی کلاسیک برای جوانان است و انتظارات نویسنده از یک دوران خاص را تداعی می کند. اگرچه کتاب زنان کوچک در حوزه داستان های نوجوانان قرار گرفته است اما شایسته توجه به ارزیابی ادبی در همۀ سطوح است. مشهورترین و محبوب‌ترین رمان لوئیزا می الکات خوانندگان را به دنیای چهار خواهر مارس، مگ، جو، بث و امی و مادرشان، مارمی می کشاند زیرا آن‌ها از نوجوانانی به زنان جوان بالغی تبدیل می شوند.

روایت اپیزودیک آلکوت، شخصیت و جاه طلبی دختران، پیروزی‌ها و آزمایش‌های آن‌ها، کاستی‌ها و شخصیت‌های در حال تکامل و روابطشان با یکدیگر، با مادرشان و با جامعه را به نمایش می گذارد. صدای داخل کتاب به شکلی متناوب، شوخ، نشاط آور و گاهی اوقات دلخراش است. رمان آلکوت در برابر احساسات مقاومتی نمی کند اما تعادلی ایجاد می کند و در نهایت، با نمایش واقع بینانه چالش های ذاتی در عشق واقعی و تأثیر فشارهای اجتماعی و چالش‌های زندگی، کتاب را فراتر می برد.

نقد کتاب زنان کوچک

رمان زنان کوچک داستانی حیرت انگیز، مثبت و تکان دهنده برای هر سن و جنسیت است که لوییزا می آلکوت با نثری گزنده و تأثیرگذار آنرا نوشته است. درخشش رمان در ارائه ی صادقانه ی زنانی قابل همزاد پنداری است که از گرفتن تصمیمات اشتباه مبری نیستند. داستان کتاب به قدری زیباست که پس از خواندنش به طور حتم به سراغ جلد دومش کتاب همسران خوب و در ادامه رمان مردان کوچک نیز خواهید رفت.

سراسر آثار این نویسنده حاوی نکات آموزنده‌ ای در رابطه با نحوه‌ی تربیت فرزند است. جالب است بدانید که تاریخ تولد لوییزا می آلکوت با پدرش که مردی سخت‌کوش بود، همزمان بود و پدرش به او علاقه‌ی زیادی داشت. لوییزا سه خواهر به نام‌های «ابی گیل»، «الیزابت» و «آنا» که با الهام از آن‌ها شخصیت‌هایی در داستان‌هایش خلق می کرد. این نویسنده هیچ وقت ازدواج نکرد و در مارس سال 1888 زمانی که به عنوان نویسنده‌ی ادبیات کودک مشهور شده بود، در ایالت ماساچوست آمریکا درگذشت.

خواندن کتاب زنان کوچک را به همه علاقمندان مخصوصا خانم های محترم توصیه می کنیم.

تعداد بازدید: 3,627 بار

Louisa May Alcott لوییزا می الکوت

عنوان کتاب: زنان کوچک

جزو برترین رمان های انگلیسی گاردین

جز برترین رمان های ادبیات نوجوان

جزو برترین رمان ها در بریتانیا

جز برترین آثار داستانی با شخصیت اصلی زن

جزو برترین آثار تبدیل شده به فیلم و سریال

جز برترین کتاب های امیدبخش

جزو برترین کتاب ها درباره کتاب ها

جز برترین آثار مربوط به فمینیسم

جزو رمان های برگزیده درباره بلوغ و دوران نوجوانی

نویسنده: لوییزا می الکوت

مترجم: فرزین مروارید

تعداد صفحات کتاب: 261 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 25.55 مگابایت

نوع فایل: PDF (ZIP)

منبع: شهر کتاب

نوشته‌های مشابه

خرمگس یک انسان معمولی است. همراه با نقص‌، نقطه‌ ضعف‌، عشقی پنهان و کوله‌ بار سنگینی از درد؛ همانطور که ذات انسانی اقتضاء می‌کند. با همه‌ی این‌ها آرتور بزرگتر از زندگی است. یک ابرقهرمان قدرتمند، انسان‌گرا و...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 343
کتاب دنیای سوفی، با یک نثر ساده و داستان بسیار جذاب از زندگی یک دختر کوچک کنجکاو که به دنبال کشف دنیای پیرامون خود است، سعی می‌کند مفاهیم و نظریه‌های فلسفی را از قرن‌های دور تا به امروز روایت کند و شما را با آن‌ها آشنا کند.
بروزرسانی: 4 هفته قبل
تعداد بازدید: 31642

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *