چگونه خودمان را دوست بداريم

آخرین ویرایش: 2 سال قبل
چگونه خودمان را دوست بداريم (nbookcity.com)

دانلود کتاب چگونه خودمان را دوست بداريم

کتاب چگونه خودمان را دوست بداريم درباره‌ عشق به خود و دوست داشتن خویشتن، پیاپی سخن خواهد گفت و تردیدی ندارد که این عبارات برای شما عجیب خواهند بود و حتی ممکن است حس ناخوشایندی به شما دست دهد.

اما توجه داشته باشید که منظور شارون وگشيدر كروز از دوست داشتن خود، متکبر یا از خود راضی بودن نیست، تکبر و غرور را نمی‌ توان عشق دانست، عشق از جایگاه برتر و کاملی بر می‌ آید در حالی که تکبر و غرور، ناشی از کمبود و نقصان و زاده‌ ترس است.

نویسنده در این اثر به طور خاص به  احساسات متناقض انسان از دوران کودکی تا بزرگسالی می‌پردازد و تاثیر آن را در خودباوری و عزت نفس بیان می‌ کند. با مطالعه این کتاب می‌ آموزید چگونه باید با احساسات خود رو به‌ رو شوید و با خود مهربان‌تر باشید. به اعتقاد نویسنده وقتی انسان با خود صمیمی باشد و به احساسات خود اهمیت دهد، دیگران نیز برای آنها ارزش زیادی قائل می‌ شوند.

خلاصه کتاب

در کتاب چگونه خودمان را دوست بداريم، خود باوری را که لازمه‌‏ی رسیدن به حس آرامش و رضایت در زندگی است، می ‏‌آموزیم. یاد می‌ ‏گیریم خود را دوست بداریم و به خود باور داشته باشیم تا دیگران نیز ما را باور داشته باشند. می‌‏آموزیم که با خود مهربان‌‏تر باشیم و همچون دوستی دلسوز با خود رفتار کنیم؛ دوستی که اگرچه به کاستی‏‌های ما آگاه است، ما را فردی ارزشمند می‌‏داند و نقاط قوت ما را به ما گوش‌زد می‏‌ کند؛ اطمینان دارد که می‌ ‏توانیم، اگر بخواهیم و از هم‏‌نشینی ما لذت می ‏‌برد. دوستی که به ما می‌ ‏آموزد، ما اشتباهات و کمبودهایمان نیستم؛ بلکه موجودی توانمند و قدرتمندیم. به راستی چرا با خود مهربان نیستیم؟

دوست‌ ‏داشتن خود، چگونه می‏‌تواند زندگی ما را متحول کند؟ در این کتاب، در این باره بیشتر می‌ ‏آموزیم. نگران نباشید خیلی‌ها هستند که در پوست خودشان احساس راحتی نمی‌کنند و نسبت به خودشان احساس خوبی ندارند. اما همین امروز می‌توان به این احساس پایان داد. شارون در کتاب چگونه خودمان را دوست بداريم راه‌ حل‌هایی به شما ارائه می‌ دهد تا بتوانید خودتان را دوست بدارید و با خودتان راحت باشید. اگر می‌خواهید نتیجه بگیرید باید این راهکارها را اجرا کنید.

بخشی از متن کتاب

وقتی درباره درک کردن احساسات حرف می‌زنم، بعضی‌ها ممکن است مات و مبهوت شوند. می‌پرسند «چه مطلبی را باید فهمید؟ من می‌دانم چه موقع احساس خوبی دارم و چه موقع احساس بد. موضوع پیچیده‌ای در کار نیست.» اگر می‌شد بگوبیم احساسات در یک زمان خوب و در زمان دیگری بد هستند حرف این اشخاص درست بود. جایی برای فهمیدن وجود نداشت. اما همان طور که دیده‌ایم. احساسات فعلی ما با سابقه‌ای از احساسات در رابطه هستند. سابقه‌ای که در دوران کودکی شکل میگیرد و به زمان حاضر امتداد پیدا می‌کند. این نکته را به خاطر بسپارید:

در مواقعی هراس احساس گناه و رنجشی که کودک احساس می‌کند به قدری شدید و کلافه کننده است که کودک برای بقای خود آن بخش‌هایی از خود را که می‌تواند احساس کند از خود می‌زداید. این یک مکانیزم دفاعی است. برای این که کودک بقا پیدا کند و برای این که به عملکردش ادامه دهد. از احساسات و دانش درونی خود فرار می‌کند. کودک منکر کودک درون خود می‌شود و آن را دفن می‌ کند. بنابراین گرچه کودک سعی می کند از احساساتش فرار کند و این احساسات را سرکوب کند و دفع نماید. این احساسات باقی می‌مانند. به هر صورت انسان موجودی عاطفی و احساسی است. ما در ضمن موجوداتی منطقی هستیم.

پس احساساتی که در کودکی شکل می‌گیرند، منجمد می‌شوند و به زمان اکنون کشیده می‌شوند. این درست است که می‌دانیم چه زمانی احساس خوب و چه زمانی احساس بد داریم، اما در حقیقت که ما منکر بسیاری از احساسات خود می‌ شویم. احساسات ما در حکم حس ششم هستند. این حسی است که تعبیر و تفسیر می‌کند، هدایت می‌کند و سبب می‌شود پنج حس دیگر را درک کنیم. به مفهومی دیگر احساس نکردن یعنی به لحاظ احساسی خرفت بودن که سبب می‌شود از دنیا و از سایر انسان‌ها برداشتی نامتعادل داشته باشیم. کسی که سعی می‌کند احساسات خود را سرکوب و کنترل کند، نمی‌تواند با دیگران ارتباط برقرار کند. کسی با این مشخصات به راستی انسان نیست، زیرا احساسات مخرج مشترک انسانیت است.

نقد کتاب چگونه خودمان را دوست بداريم

عزت نفس و خودباوری دو مفهوم مهمی است که وجود یا عدم وجود آن در فرد می‌تواند شخصیت و زندگی او را به طور کامل دگرگون کند. خودباوری ضعیف موجب رنج آدمی می‌شود و احساس بی‌ارزشی و خجالت او را آزار می‌دهد. شارون وگشیدر در کتاب چگونه خودمان را دوست داشته باشیم از عزت نفس می‌گوید و به مخاطب می‌آموزد چگونه احساساتی که خودباروی ضعیف را به دنبال دارد شناسایی کند و با استفاده از تکنیک‌های موثر عزت نفس خود را افزایش دهد. زمانی که به ارزش خود پی‌ ببرید و به این ارزش احترام بگذارید، درست مانند این است که با این باور، به کائنات نقب می‌زنید و همه‌ چیز به ‌سوی شما سرازیر می‌شود.

درست است، همه می‌دانیم که افراد خانواده، جامعه و تمام دنیا، برای ما ارزشمند هستند و باید به آن‌ها کمک کنیم و دوست‌شان بداریم اما عشق، از خود ما آغاز می‌شود و جالب است که ما در برابر این عشق به‌ شدت مقاومت و آن را از ذهن خود دور می‌کنیم. شارون وگشیدر کروز در این کتاب بیان می‌کند که اعتماد به نفس یک خصیصه ذاتی نیست و می‌ توان با آموزش میزان اعتماد به نفس را افزایش داد.

داشتن عزت نفس یک انتخاب است، نه حق مادرزادی.

تعداد بازدید: 1,581 بار

%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%20%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D9%85%20 nbookcity.com 1

عنوان کتاب: چگونه خودمان را دوست بداريم

دانستن قدر و ارزش خود

نویسنده: شارون وگشيدر كروز

مترجم: مهدی قراچه داغی

تعداد صفحات کتاب: 99 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 2.4 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

جورج ایستمن در سال ۱۸۵۴ در نیویورک به دنیا آمد. در ۸ سالگی سال ۱۸۶۲ پدرش درگذشت و اندک سرمایه‌ای برای آن‌ها به ارث گذاشت. در سال ۱۸۷۰ خواهر کوچکترش نیز درگذشت. در چنین شرایطی، جورج که تنها پسر...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 169
نویسنده تلاش می‌کند که با داشتن نگاهی واقع بینانه و به دور از توهم و سیاه‌بینی به سناریوهای محتمل برای آینده ایران بیاندیشد. به گمان اقای فاضلی ما نسلی هستیم که بر لبه تیغ راه می‌رویم و زمانه‌ای...
بروزرسانی: 12 ماه قبل
تعداد بازدید: 1717

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *