بالتازار

آخرین ویرایش: 2 سال قبل
بالتازار (nbookcity.com)

دانلود کتاب بالتازار آناتول فرانس

کتاب بالتازار اثری از آناتول فرانس نویسنده برجسته فرانسوی، شامل چهار داستان کوتاه با عنوان های بالتازار، مسیو پی ژنو، تخم مرغ قرمز و لیتا اسلیا می باشد.  کتاب ادبی حاضر به عنوان یکی از مشهورترین آثار ادبی جهان بشمار می رود. ترجمه این اثر هم توسط آقای احمد جزایری به فارسی روان انجام شده است.

معرفی نویسنده

نام اصلی او آناتول فرانسوا تیبو است. این نویسنده را پادشاه نثر فرانسه لقب داده اند. او در ۱۸۴۴ در پاریس متولد شد و در سال ۱۹۲۴ درگذشت. وی پسر کتاب فروشی به نام فرانسوا بود که نام مستعار فرانس را از او گرفته است. او تحصیلات خود را به طور رسمی ادامه نداد و شخصا مطالعه می کرد. فرانس در سال ۱۸۷۳ یعنی در ۲۹ سالگی چکامه های طلایی خود را چاپ کرد.

او در انجمن های ادبی پاریس رفت و آمد می کرد و به جریانات ادبی علاقه فراوان داشت. آناتول فرانس کم کم به داستان نویسی و نگارش آثار منثور علاقه مند شد. علاوه بر کتاب بالتازار از این نویسنده کتاب های دیگری از جمله : دستفروش در دادگاه ، خدایان تشنه اند و آدمک حصیری قبلا در سایت برای مطالعه کاربران عزیز قرار گرفته است.

بخشی از متن کتاب

در آن روزها “بالتازار” که یونانیان او را “ساراسین” می نامیدند، فرمانروای “اتیوپیا” بود. سیه چرده بود، ولی سیمایی دلپذیر داشت. مردی ساده و سخی بود. در سال سوم حکومتش که با سال بیست و دوم عمرش متقارن بود، سرزمین های خود را به قصد دیدار بلقیس، ملکه سبا ترک گفت. “سمبو بی تیس” خرمند و “من کرای” خواجه همراه او بودند. در کاروان او هفتاد و پنج شتر بود که دارچین، ادویه عاج و طلای سوده حمل می کردند. همچنان به پیش می راندند. سمبو بی تیس از قدرت های خدایان و همچنین از اوصاف نیکوی سنگهای گرانبها برای او سخن می گفت و من کرا سرودهایی از اسرار مقدس برای او می خواند…

در پایان امیدواریم از خواندن کتاب بالتازار آناتول فرانس لذت ببرید.

تعداد بازدید: 494 بار

Anatole%20France%20 %D8%A2%D9%86%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%84%20%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3 3

عنوان کتاب: بالتازار

نویسنده: آناتول فرانس

مترجم: احمد جزایری

تعداد صفحات کتاب: 78 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 1.6 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

نوشته‌های مشابه

در این رمان یک شخصیت فرهیخته و فرزانه و فیلسوف و اهل بزم، عهده‌دار شرح و تفسیر وقایع و داوری دربارهٔ آنهاست. این فیلسوف در اینجا شهروند «بروتو دزیلت» است [توضیح اینکه بنا به دستور روبسپیر و در راستای حذف القاب و عناوین مردم حتی حق نداشتند یکدیگر...
بروزرسانی: 3 سال قبل
تعداد بازدید: 674

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *