هوای تازه

هوای تازه (nbookcity.com)

دانلود کتاب هوای تازه

کتاب هوای تازه، هفتمین رمان جورج اورول است که در آغاز جنگ جهانی دوم چاپ شد. این رمان حال و هوای مأیوس کنندهٔ انگلستان پیش از جنگ را با اوضاع پس از جنگ مقایسه می کند. مرد میانسالی به یک باره از زندگی روزمره اش خسته شده و برای تنفس هوایی تازه، یاد ایام کودکی می کند.

سیر زندگی مرد از کودکی تا بزرگسالی از زبان خودش و تصمیمی که می گیرد و ادامه ماجرا، انسان را به گذشته ای که ساده از کنارش رد شده ولی ته ذهنش هنوز وجود دارد، می برد. جورج اورول در این اثر نیز همانند بسیاری از آثار دیگرش به مسائل اجتماعی جامعه در قالب رمان می پردازد. او خواننده را با خودش به سال ها قبل برده و در ستایش آن روزگاران سخن می راند، سخنانی بر علیه تکنولوژی که انسان درگیر روزمرگی را وارد آرامشی نوستالژیک می کند، آرامشی پیش از دنیای مدرن امروز و فرهنگ متریالیسم و تجمل گرایانه اش. «اورول» با اظهار تأسف برای نابودی ذات و طبیعت زندگی انسان دیروز، برای آیندهٔ دنیا ابراز نگرانی می کند.

درباره نویسنده کتاب هوای تازه

اریک آرتور بلر (جرج ارول) نویسنده انگلیسی، در سال 1903 در موهاری هندوستان متولد شد. پدرش صاحب منصب انگلیسی بود. خانواده او در سال 1907 به انگلستان مراجعت کرد و در سال 1917 ارول در دبیرستان ایتون با کمک هزینه تحصیلی پذیرفته شد. او در انتشار نشریات آن دبیرستان شرکت می نمود. وی بعدها در سال (27-1922) در پلیس امپراتوری بریتانیا در هند و مناطق دوردست برمه به خدمت پرداخت. رمان «روزهای برمه» محصول همین دوران است (1934). اولین مقاله ارول در اکتبر 1928 یعنی وقتی که در پاریس بسر می برد در «لوموند» منتشر شد. در سال 1929 به انگلستان بازگشت و ابتدا شغل معلمی خصوصی و بعد تدریس در مدرسه را اختیار کرد (1932).

اما اوقات فراغت خود را صرف تحقیق در اوضاع اجتماعی انگلستان می کرد. در این سالها زندگی ارول با فقر و وحشت دست به گریبان بود و حاصل آن کتابی به نام آس و پاس ها است، که در سال 1933 منتشر شد. ارول با توجه به وضع مزاجیش از معلمی دست کشید و بعنوان دستیار در یک کتابفروشی مشغول به کار گردید.

در اواخر سال 1936 ارول به اسپانیا رفت تا در صف جمهوریخواهان بجنگد و در همان محل زخمی شد. در خلال جنگ جهانی دوم (1940 تا 1943) در بخش شرقی (B.B.C) بی.بی.سی فعالیت می کرد و بعنوان ویراستار ادبی، یک صفحه سیاسی-ادبی در نشریه «تریبون» در اختیار داشت و از سال 1945 بعنوان خبرنگار به فرانسه و آلمان رفت. ارول از بیماری سل رنج می برد و از سال 1947 تا 1950 یعنی هنگام مرگش تحت درمان بود و در سن 46 سالگی جهان را بدرود گفت.

آثار او عبارت است از:

آس و پاس ها (1933)، روزهای برمه (1934)، دختر کشیش (1935)، به آسپیدیستراها رسیدگی کن (1936)، راهی به اعماق (1937)، درود بر کاتالونیا (1938)، هوای تازه (1939)، در شکم نهنگ و سایر مقالات (1940)، قلعه حیوانات (1945)، «دیکنز، دالی و دیگران» (1946) و «1984» (1949). اگرچه ارول در زمان حیاتش در انگلستان بعنوان یک رمان نویس شناخته می شد، اما بازشناسی ادبی او در ایالات متحده آمریکا تا انتشار کتاب «مزرعه حیوانات» در سال 1945 و کتاب «1984» در سال 1949 به تعویق افتاد.

طنز کوبنده «مزرعه حیوانات» و پیشگویی تلخش درباره جهان دربند قدرتمداری، وی را در ردیف نویسندگانی همچون جاناتان سویفت و هاکسلی قرار داد. به عقیده برخی از منتقدان، در زمان ارول آثار هیچ نویسنده ای در انتقاد از قدرتمداری و عشق به آزادی، نظیر این دو کتاب به موفقیت نرسیده است. کتاب حاضر که در سال 1939، همزمان با آغاز جنگ جهانی دوم نوشته شده، حال و هوای همین دوران را نشان می دهد. لحن انتقادی و مایوسانه او در حقیقت نگاهی به اوضاع انگلستان از سال 1893 یعنی وقتی قهرمان داستان متولد می شود (روزهای خوبی برای زندگی کردن بود …) تا سال 1938 یعنی حدود جنگ جهانی دوم است.

تعداد بازدید: 2,367 بار

George Orwell جرج اورول3

عنوان کتاب: هوای تازه

نویسنده:جورج اورول

مترجم: گلرخ سعیدنیا

تعداد صفحات کتاب: 298 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 3.41 مگابایت

نوع فایل: PDF

منبع: شهر کتاب

نوشته‌های مشابه

کتاب آس و پاس ها در پاریس و لندن درباره‌ی زندگی جورج اورول در سال‌های جوانی است. زمانی که او در تلاش برای نویسنده‌شدن در دو کلان شهر لندن و پاریس زندگی می‌کرد. این کتاب شرح محل زندگی اورول و شرایط مردم فقیر است.
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 2892
کتاب زیبای درخت زندگی رمانی منحصر بفرد و جذاب از جورج اورول نویسنده بزرگ انگلیسی می‌باشد. رمان درخت زندگی به پستی و بلندی های زندگی انسان می پردازد. جرج اورول از نویسندگان مشهور انگلیسی است و این کتاب از جمله چندین کتاب وی است که در سال های 1948 برای اولین بار به چاپ رسید.
بروزرسانی: 12 ماه قبل
تعداد بازدید: 2899

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *