واکسن تلویزیون

آخرین ویرایش: 1 ماه قبل
واکسن تلویزیون (nbookcity.com)

دانلود کتاب واکسن تلویزیون

کتاب واکسن تلویزیون اثری‍ست در مورد تاثیر مخرب رسانه ها بر روی فرهنگ و منش ما.

محسن جعفرنیا با تحقیق های گسترده خود در مورد رسانه های جوامع مختلف در برهه های زمانی گوناگون، و همچنین با ذکر مثال های متنوع و قابل اثبات، مخاطب را با نیت واقعی برخی از رسانه ها آشنا می سازد و خواننده را به فاصله گرفتن از این گونه رسانه ها در جهت رسیدن به آرامش، تشویق می کند.

خلاصه کتاب

نویسنده در خلاصه کتاب واکسن تلویزیون آورده است: گوش سپردن به تلویزیون‌ها کاری بیهوده است. ما در منزل ۱۴ سالی هست که تلویزیون نداریم، بدگویی آنها مسیر زندگی را تغییر خواهد داد. کاری می‌کنند تا نیمه پر لیوان را نبینید و از زندگی لذت نبرید. ویروس رسانه بسیار خطرناک است. در این یک مورد خاص، دوستان که هیچ، به حرف‌های پدر و مادر هم توجه نکنید که ممکن است آنها هم مسخ شده تلویزیون‌های فارسی زبان، عربستان، انگلیس، آمریکا، اسرائیل و…. باشند.

و شما را درست راهنمایی نکنند زیرا طراح و سلبریتی‌هایی آن تلویزیون‌ها را جادویی کرده اند. خودتان فکر کنید هزار بار بهتر می‌توانید تصمیم بگیرید و زندگی کنید. چند کتاب تاریخ ایران که سوابق عربستان، انگلیس، آمریکا و اسرائیل قبل از جمهوری اسلامی را بیان کرده مطالعه کنید. اخبار شما را از شادی‌های زندگی دور می کند. خیلی از اخبار اصلاً به ما ربطی ندارد ولی گوش کردن به آنها ما را خسته و ناامید و غمگین می‌کند.

دوست گرامی از بدیهیات است که هیچ حکومت ایدئال در هیچ جای تاریخ در هیچ کشوری تاکنون یافت نشده است. وعده و توهم حکومت سالم را نپذیرید که دروغی بیش نیست، چون انسان ذاتش زیاده خواه است و مال اندوز و کارهایش دارای خطا است. به شعر فرید الدین عطار توجه کنید که گفته است «برادر بی عیب مجویید که نیایید و بی برادر بمانید» این شرح حال و روز مردم لیبی است که بر حرکت خود نام بهار عربی” نهادند. فریبی که میگفتند اگر قذافی برود هر کسی بیاید از او بهتر است.

حکومت خود را از دست دادند و بیش از یک دهه است که حکومتی ندارند و کشور در جنگ شهری است و بین ترکیه، عربستان و امارات دست به دست می‌شود و نفتش به تاراج می‌رود. حال بعد از این همه کشتار، رفتن قذافی و از بین رفتن زیر ساخت‌های کشور مردم لیبی می‌خواهند پسر قذافی را به سرکار برگردانند! با مطالعه کتاب واکسن تلویزیون مخاطب با چهره های پنهان شده برخی از رسانه ها آشنا خواهد شد.

بخشی از متن کتاب

ارل نایتینگل (نویسنده و سخنران معروف آمریکایی) می‌گوید «ما تبدیل به چیزی می‌شویم که به آن می‌اندیشیم» همچنین بودا (بنیان گذار آیین بودائی) اعتقاد دارد «ذهن همه چیز انسان است؛ انسان تبدیل به چیزی می‌شود که به آن فکر میکند.» تا به حال فکر کرده اید خوش‌بینی چه کمکی به زندگی شما می‌کند؟ هنگامی که ناراحت هستید احساس می کنید که انگار شخصی چراغ دنیا را برای شما خاموش کرده و همه چیز تیره و ناخوشایند شده است.

بعضی‌ها هم به صورت ذاتی خوشبین هستند. اما بعضی دیگر به نظر می‌رسد از اول پا گذاشتن به این دنیا با ژن بدبینی به دنیا آمده اند. گاهی اوقات زندگی ناامیدانه و سخت به نظر می‌رسد، در این لحظات شما به توانایی‌های خودتان برای حل آن مشکل شک می‌کنید. حقیقت این است که همیشه یک راه برای غلبه بر مشکلات وجود دارد و افراد خوشبین این فکر را دائماً در ذهن خود نگه می‌دارند.

حتی اگر مشکلات به اوج خود برسد، آنها بر این باورند که میتوانند آن را حل کنند. کویلیام مثبت اندیشی را این گونه تعریف می‌نماید: مثبت اندیشی یعنی توجه داشتن به امور مثبت در زندگی و نیز نپرداختن به جنبه های منفی. مثبت اندیشی صرفاً در داشتن افکاری خاص خلاصه نمی‌شود، بلکه نوعی رویکرد و جهت گیری کلی درباره زندگی است. مثبت اندیشی به معنای آن است که تصور خوبی داشته باشیم، نه آنکه همواره خود و دیگران را سرزنش کنیم.

مثبت اندیشی یعنی نیک اندیشیدن درباره ی دیگران و حسن ظن داشتن به آنها و با دیگران به صورت مثبت برخورد کردن. مثبت اندیشی به معنای برخورداری از تعادل درونی مناسب در مواجهه با مشکلات برای اینکه فرد بتواند به اقدام مناسب بپردازد و از عملی که انجام میدهد احساس خوبی داشته باشد، می‌باشد. مثبت اندیشی به آن معنا نیست که به مشکلات توجه نکنید یا بی دلیل و به صورت کاذب خوش بین یا به اصطلاح کلی خوش باشید.

خوشبینی را شاید بتوان استفاده از تمامی ظرفیت های امیدوار کننده زندگی برای تسلیم نشدن در برابر افکار منفی ذهن یا احساسات یاس آور ناشی از دشواری ارتباط با دیگران یا رویارویی با مشکلات دانست. ما نیازمندیم تا نظام باورهای خود را گسترش دهیم. ارزش مثبت اندیشی وقتی معلوم می‌شود که بدانیم امید و نشاط در زندگی در سایه خوشبینی حاصل می‌شود. آنتونی رابینز در کتاب خود می‌گوید افراد موفق هرگز یک مشکل را فراگیر در نظر نمی آورند…

نقد کتاب واکسن تلویزیون

امروزه علیرغم پیشرفت‌های تکنولوژیک، اختلالاتی نظیر اضطراب و استرس به عنوان بیماری‌های شایع قرن مطرح هستند. همان گونه که در کتاب واکسن تلویزیون آمده و با توجه به تحقیقات پژوهشگران می‌توان به تأثیر آموزش مثبت نگری بر کیفیت زندگی و کاهش افسردگی، اضطراب و استرس پی برد. دوکری و استپتو دریافتند که مؤلفه های رویکرد مثبت نگر در کاهش اضطراب و افزایش رضایت از زندگی، سلامت روان، امیدواری و شاد کامی افراد اثر بخش می‌باشد.

پیزنت در پژوهش خود با عنوان «بررسی متغیرهای روانشناسی مثبت به عنوان عامل حمایت کننده در برابر متغیرهای محیطی منفی بر روی بهزیستی روانی افراد بزرگسال» دریافتند که روانشناسی مثبت با سلامت ادراک شده، رضایت عاطفه مثبت در ارتباط است. نتایج پژوهش دینر و چن و سین، دلاپورتا و لیوبومیرسکی نشان داد که آموزش مثبت نگری بر ارتقای سطح کیفیت زندگی نوجوانان مؤثر است.

تحقیقات سینگ و وونگ نشان می‌دهد افرادی که گرایش به تمایلات بدبینانه دارند میزان قابل توجهی از استرس را دارا هستند که نهایتاً به بیماری جسمانی و خستگی هیجانی و ذهنی آنان منجر می شود.

در پایان خواندن کتاب واکسن تلویزیون را به همه کسانی که می خواهند در رابطه با تاثیر رسانه ها در جامعه امروز اطلاعات بیشتری کسب کنند، توصیه می کنیم.

کتاب های پیشنهادی

کتاب واکسن تلویزیون

عنوان کتاب: واکسن تلویزیون

نویسنده: محسن جعفرنیا

تعداد صفحات کتاب: 263 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 21.25 مگابایت

نوع فایل: PDF (ZIP)

منبع: شهرکتاب

آنچه خواندید...

نوشته‌های مشابه

درحالی ‌که بیشتر کتاب‌های خود یاری به ارائه راه‌حل‌های سریع می‌پردازند، غیرممکن غیرممکنه مغز شما را بازمی‌کند تا هنگام رویارویی با موانع، خلاقانه‌تر و مثبت‌تر فکر کنید. به قول شریل استرید: «هرکسی که می‌خواهد بر...
بروزرسانی: 3 هفته قبل
تعداد بازدید: 3535
شیخ شهاب الدین سهروردی به زیبایی و حسن و کمال در رساله عشق از شناخت عرفان و تقدیر الهی که منجر به آفرینش آدم گردید تا منشور عشق که به زعم او قانون هستی تلقی می‌گردد از امکان انتخاب عشق بر شهر وجود سخن گفت. او می‌گوید این ماییم که چگونه و چه راهی...
بروزرسانی: 8 ماه قبل
تعداد بازدید: 5075

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *