اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی

اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی (nbookcity.com)

دانلود کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی

کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی یک کتاب عالی از متفکر بزرگ ویرجینیا وولف است.

ویرجینیا وولف نویسنده رمان‌های تجربی است که سعی در تشریح واقعیت‌های درونی انسان دارد.‌ نظرات فمینیستی وی که از روح حساس و انتقادی او سرچشمه گرفته، در دهه ششم قرن بیستم تحولی در نظریات جنبش زنان پدیدآورد.‌ وی در نگارش از سبک سیال ذهن بهره گرفته است.‌

نویسنده کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی همچنین به مسئله‌ی برابری زنان با مردان در ازدواج پرداخته است و در رمان به سوی فانوس دریایی به طرز خلاقانه‌ای به نابرابری موجود در ازدواج والدین خود اشاره می‌کند.‌ منتقدان معتقدند شخصیت‌های این رمان بر اساس والدین خود او ساخته و پرداخته شده‌اند.‌

خلاصه کتاب

نویسنده کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی در سال‌های بین دو جنگ جهانی از چهره‌های سرشناس محافل ادبی لندن و از مهره‌های اصلی انجمن روشنفکری بلومزبری بود. او در طول زندگی بارها دچار بیماری روانی دوره‌ای شد و در نهایت در سال ۱۹۴۱ به زندگی خود پایان بخشید. این کتاب این‌گونه آغاز می‌شود:

آلمان‌ها شب گذشته و شب پیش از آن بر فراز این خانه بودند و امشب باز این‌جا هستند. تجربه عجیبی است، دراز کشیدن در تاریکی و گوش سپردن به صدای اوج گرفتن یک زنبور سرخ، که هر لحظه ممکن است شما را رهسپار وادی مرگ نماید. صدایی که آرامش و توالی اندیشیدن در باب صلح را از هم می‌گسلد. با این وجود یک صداست- بسیار بلندتر از صدای نمازگزاران و سرودهای کلیسایی-که می‌بایست انسان را به اندیشیدن در باب صلح و آرامش وادار نمایند.

تا زمانی که نتوانیم‌ اندیشه صلح را در خود بارور کنیم ما- نه فقط این تَنِ آرمیده در این بستر بلکه میلیون‌ها تَنی که بعدها متولد خواهند شد- در تاریکی مشابهی دراز کشیده و به صدای خرخر مرگ بر فراز سر خود گوش خواهند سپرد؛ بیایید فکر کنیم تنها فعالیت مفیدی که می‌توانیم هنگامی که اسلحه‌ها بالای تپه تپ تپ تپ صدا می‌کنند و انگشت نور افکن ابرها را لمس می‌کند…

کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی اثر ویرجینیا وولف، اندیشه‌ای دوباره در باب اینکه مردان چه‌طور بوسیله جنگ به بردگی کشیده می‌شوند و اینکه زنان چطور می‌توانند به آن‌ها کمک کنند در حالیکه هواپیماهای آلمانی بر فراز سرشان پرواز می‌کنند…

بخشی از متن کتاب

در صفحه 45 کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی می‌خوانیم: در وهله اول این واقعیت به ذهن خطور می‌کند که به ندرت اتفاق می‌افتد که دو منتقد در یک ردیف در یک زمان بخواهند نظریات کاملاً متفاوتی درباره یک کتاب ابراز کنند. اینجا در راست، کتاب را شاهکار زبان انگلیسی معرفی و در سمت چپ به عنوان یک مشت مهملات که اگر آتش بتواند آن را نجات دهد بی‌شک باید در آتش افکنده شود و…

با این وجود هر دو منتقد در خصوص میلتون و کیتس توافق دارند. آنها در مورد هردو حساسیت زیادی نشان می‌دهند و بی‌شک اشتیاق بسیاری نیز دارند. تنها به هنگام بحث در خصوص آثار نویسندگان معاصر است که آنها به صورت غیرقابل اجتنابی موضع تندی می‌گیرند. نظرات آنها درباره کتاب مورد نظر که حدود دوماه قبل منتشر شده چنین است: منتقد اولی آن را اثری می‌داند که بزودی جایگاه ثابتی در ادبیات انگلیسی خواهد یافت.

و منتقد دومی آن را یک مشت مهملات درهم و برهم از یک نویسنده متوسط و پرمدعا می‌خواند و توضیح این امر سخت است. این نظرات، هم خواننده‌ای که در آشفته بازار ادبیات معاصر ایستاده، هم نویسنده‌ای که تمایل طبیعی به دانستن ماهیت کار خود دارد را مبهوت می‌کند و نمی‌داند که اثرش چنان است که می‌تواند جایگاه ثابتی در ادبیات انگلیسی بیابد یا اینکه می‌بایست به آتش افکنده شود. اما اگر از خواننده آغاز کرده و در ابتدا وضعیت غامض او را شرح دهیم، سردرگمی‌مان دوام چندانی نخواهد داشت.

در ادامه کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی آمده: موارد مشابهی به کرات در گذشته واقع شده است. داستان پزشکانی که بطور متوسط دوبار در سال، بهار و پاییز با روش‌های جدید مخالفت و موافقت می‌کنند را شنیده ایم. اگر هر دوی این آقایان محترم در کمال شگفتی بر این امر توافق می‌کردند که کتاب بلانک بی‌شک یک شاهکار است و بدین ترتیب ما را با ضرورت این تصمیم گیری مواجه میکردند که با توجه به نظرات آنها آیا باید شانزده پنس را خرج خرید کتاب بنماییم یا نه.

هر دو منتقدین مشهوری هستند و لذا نظراتی که ارائه می‌دهند به خودی خود به درون ستون‌های مجلاتی می‌لغزند و پیگیری می‌شوند که حافظ شأن ادبیات در آمریکا و انگلستان هستند. لذا این امر باید نشانه ای از یک کلبی گرایی ذاتی باشد، بی اعتمادی حقیرانه نبوغ معاصر که به صورت خودکار امر کند ما تنها در حوزه‌هایی که آنها موافق هستند سخن برانیم – از آنجایی که در عمل آنها هیچ راهنمایی نمی‌کنند- صرف نیم شلینگ نیز…

نقد کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی

کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی تاملاتی در باب لذت پرسه زدن در خیابان‌های لندن، قدرت کلمات و اهمیت استدلال، مقالات خیره‌ کننده ویرجینیا وولف تمجیدی است از هنر، خلاقیت و تخیل.

آدلاین ویرجینیا وولف بانوی رمان‌نویس، مقاله‌نویس، ‌ناشر، منتقد و فمینیست انگلیسی بود که آثار برجسته‌ای چون خانم دالووی ۱۹۲۵، به سوی فانوس دریایی ۱۹۲۷ و اتاقی از آن خود 1929 را به رشته تحریر درآورده‌ است.

در تمام طول تاریخ بعضی از کتاب‌ها جهان را تغییر دادند و شیوه نگاه ما به خودمان و دیگران را دگرگون کردند. آن‌ها به مباحث، اختلافات عقاید، جنگ‌ها و انقلاب‌ها الهام بخشیده‌‌‌اند. آن‌ها زندگی‌های بسیاری را ساخته‌اند و یا تباه کرده‌اند. حالا نشر روزگار نو برای شما کارهای متفکران بزرگ، پیشگامان، اصلاح طلبان و طالع بینان را فراهم آورده است. ایده‌هایی که مدنیت را تکان داد و به ما کمک کرد تا آن چه که اکنون هستیم باشیم.

اگر از طرفداران قلم ویرجینیا وولف هستید، مطالعه کتاب اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی را توصیه می کنیم.

کتاب های پیشنهادی

تعداد بازدید: 87 بار

Virginia%20Woolf%20 %D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7%20%D9%88%D9%88%D9%84%D9%81

عنوان کتاب: اندیشه هایی در باب صلح هنگام حمله هوایی

نویسنده: ویرجینیا وولف

مترجم: مرضیه خسروی

تعداد صفحات کتاب: 88 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 8.96 مگابایت

نوع فایل: PDF (ZIP)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه:

نوشته‌های مشابه

الیف شافاک مثل کسی که در یک شب سرد زمستانی آتشی روشن کرده و دیگران را به نشستن دور آن دعوت می‌کند، کتابی نوشته که با خواندن آن درمی‌یابیم ایمان و آینده‌‌ی بهتر در گرو چیزهایی مانند: چیزهایی مثل خردمندی، تفکر، مهربانی و باهم‎بودن ،که نباید آن‌ها را فراموش کنیم...
بروزرسانی: 10 ماه قبل
تعداد بازدید: 2255
آسترید لیندگرن در کتاب سرزمین دور قصه زندگی پسری به‌نام بوویل هلم اولسون را روایت می‌کند که از پس از تولد مادر خود را از دست داده و به شیرخوارگاه سپرده می‌شود. بوویل در سن یک سالگی توسط زن و شوهری به نام ادلا و سیکستن به فرزندخواندگی قبول می‌شود. اما از آنجایی که ادلا...
بروزرسانی: 1 سال قبل
تعداد بازدید: 627

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *