جنس اول

جنس اول (nbookcity.com)

دانلود کتاب جنس اول

کتاب جنس اول چشم های شما را باز می‌ کند و سبب می‌ شود خودتان، خانواده‌ تان، جهان اطرافتان و هر زن و مردی که ملاقات می‌ کنید را طوری دیگر ببینید. هلن فیشر نویسنده کتاب پرفروش چرا عاشق می شویم؟ بار دیگر اثری جذاب و خواندنی منتشر کرده است.

هلن فیشر، مردم‌ شناسِ سرشناس می‌ گوید آینده متعلق به زنان است. او در این کتاب جنجال‌ برانگیز این ادعای وسوسه‌ انگیز را شرح می‌ دهد. فیشر با استفاده از تحقیقات مبتکرانه نشان می‌ دهد که چطور استعدادهای ذاتی زنان، در قرن بیست و یکم، دنیای امروزمان را تغییر می‌ دهد و آنان را به رهبرانی مطلوب و شکل‌ دهندگانی مؤثر در کسب‌ و کار و اجتماع مبدل می‌ کند. فیشر نشان می‌ دهد که چطور ساختار خاص ذهن زن، زنان را قادر می‌ سازد تا شیوهٔ تفکر شبکه‌ای یا تفکر ترکیبی را در پیش گیرند، در حالی که شیوهٔ تفکر ذهن مردانه گام به گام و همراه با تمرکز کامل حواس و تفکیک‌ سازی موضوعات است.

خلاصه کتاب

هلن فیشر در کتاب «جنس اول؛ توانایی های زنان برای دگرگونی جهان» نشان می‌ دهد که چطور زنان با استعدادهایی که دارند، دنیای آینده را شکل می‌دهند و به رهبران دنیای جدید تبدیل می‌شوند. فیشر برخلاف خیلی از مدافعان حقوق زنان، تلاش نمی‌ کند تا برابری زنان و مردان را ثابت کند؛ بلکه می‌خواهد براساس آمارها و مطالعات علمی، نقاط قوت زنان را به آنها بشناساند. او برای رسیدن به این هدف، هرگز مردان را به عنوان گروهی متخاصم در نظر نگرفته و نکوشیده توانایی‌ها و قابلیت‌های آنها را نادیده بگیرد.

فیشر کتابش را با این پرسش تاریخی سیمون دوبوار، «زن چیست؟» آغاز می‌ کند. پرسشی که دوبوار در سال ۱۹۴۹ در کتابش «جنـس دوم» مطرح کرد. در ادامه با عقیده دوبووار که می‌ گوید زن از شکم مادر زن به دنیا نیامده بلکه محصول نیروهای اجتماعی و اقتصادی است مخالفت می‌ کند. نویسنده در شش فصل نخست کتاب با اتکا به یافته‌های علمی مربوط به مغز، اطلاعاتی از فرهنگ‌های مختلف و شواهدی از علوم انسان‌ شناسی، روانشناسی، جامعه‌ شناسی، نژادشناسی و سایر علوم رفتارشناسی و زیست‌ شناسی به بررسی تفاوت‌های میان زنان و مردان می‌ پردازد.

مباحث هر فصل به این تنوع‌های بیولوژیکی اختصاص دارد و نشان می‌ دهد که چگونه استعدادهای ویژه زنان به‌تدریج بر بعضی از بخش‌های جامعه تأثیر می‌گذارد. نویسنده برای روشن‌تر شدن هر بحث از تأثیراتی که زنان در زمینه‌ هایی چون رسانه‌ها، تحصیلات، مشاغل خدماتی، حقوق، پزشکی، سازمان‌های صنفی، دولت، و نهادهای مدنی برجای گذاشته‌اند و یا خواهند گذاشت، مثال‌هایی مطرح کرده‌ است. در فصل‌های پایانی کتاب جنس اول از تغییراتی که زنان پولساز و غیروابسته در الگوهای سنتی ازدواج و روابط میان زن و شوهرها پدید می‌آورند، سخن می‌ گوید و امید به آینده‌ای که زنان خواهند ساخت.

بخشی از متن کتاب

دورنمای موقعیت زنان در رسانه های رادیو و تلویزیون بسیار روشن به نظر می رسد. بنا به دلایلی که در فصل دوم بحث شد، زنان هنوز نتوانسته اند در عرصه ی شرکت های تجاری، پست های مدیریتی رده بالایی را احراز کنند. اما در گردهمایی هایی که طی آن ها تهیه کنندگان تصمیم می گیرند چه برنامه هایی را تولید کنند، نقش فعال و کلیدی بر عهده دارند. براساس شواهد موجود، سالی استین لند، قائم مقام پیشین کمیته ملی زنان شاغل، معتقد است زنان در رادیو و تلویزیون، «از زمینه ی مساعدی برای کسب رده های مدیریتی برخوردارند.

در سایر کشورهای جهان نیز زنان با روندی روزافزون در حال پیوستن به صنعت ارتباطات هستند. در تحقیقی که در سال ۱۹۹۵، سازمان ملل روی چهل کشور به عمل آورد، بیش از ۵۰ درصد از دانشجویان علوم ارتباطات را زنان تشکیل می دادند. براساس این تحقیق در اروپای شرقی و آمریکای لاتین تقریبا ۴۵ درصد از گویندگان تلویزیون زن بودند. در کشورهای آلمان، زلاندنو، استرالیا، سوئد، مالزی، آفریقا و آمریکای لاتین ۳۵ تا ۴۰ درصد از تهیه کنندگان تلویزیونی را زنان تشکیل می دادند و این رقم در هندوستان تقریبا به ۳۰ درصد می رسید. حتی در ژاپن که تنها ۱۰ درصد پست های مدیریتی و تخصصی به زنان تعلق دارد، تقریبا ۱۹ درصد از گویندگان تلویزیون زن هستند.

نقد کتاب جنس اول

هلن فیشر، در کتاب جنس اول با حکایاتی شنیدنی و داستان‌هایی گیرا، بر خواننده آشکار می‌ سازد که چگونه استعدادهای ویژه زنان – قابلیت‌های بی‌ نظیر کلامی، مردم‌داری، ادراک قوی، مهارت‌های شفابخشی و توانایی‌ هایی دیگر – آنان را در جهت موفقیت در دنیای امروز پزشکی، آموزش و پرورش، ارتباطات، حقوق، بشردوستی و کشورداری سوق می‌ دهد. نویسنده در فصل اول باتوجه به کارکرد مغز، شیوه تفکر زنان را شبکه‌ای می‌داند و این که زنان در آن واحد توانایی انجام چند کار را دارند که مردان فاقد آن هستند .وی در فصل هشتم همین موضوع را در ارتباط با جنسیت زنان تکرار می‌کند.

خانم “فیشر “در فصل دوم می‌ کوشد تا اثبات کند مردان به مسئله قدرت از حیث موقعیت اجتماعی می‌نگرند، اما زنان از حیث ارتباط جمعی به آن نگاه می‌کنند .او در نه فصل بعدی کتاب نتایج تئوری خود را نشان می‌ دهد، مبنی بر آن که زنان مهارت‌های کلامی بیشتری دارند، زیرا به ارتباط بیشتر می‌اندیشند زنان غیبت و شایعه پراکنی می‌کنند زیرا از انواع رو در رو متنفرند.

با نگریستن به چهره، نوع لباس و حرکات بدن مردان، معنای رفتار و مقصود گوینده را در می‌ یابند. بدین سان نویسنده توانایی جنسی و روحی و مغزی زنان را بیشتر از مردان می‌ داند. او از نظر اقتصادی و اجتماعی نیز به زنان از دیده مثبت می‌ نگرد و مدام به زنان خاطر نشان می‌کند که آینده از آن آنان است و خانواده‌ها نباید از داشتن دختر، مغبون و حسرت زده باشند، بلکه باید خوشحال و سرفراز گردند. در پایان امیدواریم از خواندن کتاب جنس اول لذت ببرید.

تعداد بازدید: 721 بار

Helen%20Fisher%20 %D9%87%D9%84%D9%86%20%D9%81%DB%8C%D8%B4%D8%B1 1

عنوان کتاب: جنس اول

توانایی های زنان برای دگرگونی جهان

جز کتاب هایی که زندگی تان را دگرگون خواهند کرد

نویسنده: هلن فیشر

مترجم: نغمه صفاریان پور

تعداد صفحات کتاب: 705 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 29 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه:

نوشته‌های مشابه

پیش از جنگ جهانی دوم، آلمان هیتلری و اتحاد جماهیر شوروی به زمامداری استالین که دوست و متحد هم بودند، به کشور لهستان یورش بردند و آن را اشغال کردند. آن ها لهستان را به دو بخش غربی و شرقی تقسیم کردند...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 282
پیام کتاب مشت بر پوست این است که: 1. نگاه افراد جامعه نسبت به کودکانِ کار و فقیران خیلی بد و منفی است. 2. برای آن چیزی که دوست داری بجنگ، کاری هم به بقیه نداشته باش، چون تو برای خودت...
بروزرسانی: 10 ماه قبل
تعداد بازدید: 299

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *