ذهنیت برنده

آخرین ویرایش: 11 ماه قبل
ذهنیت برنده (nbookcity.com)

معرفی کتاب ذهنیت برنده

کتاب ذهنیت برنده، حاوی مطالبی است که از سایت شخصی جیمز کلییر گردآوری و ترجمه شده و به صورت کتاب در ایران چاپ شده است.

اگر ساختن یک ذهن برنده کار آسانی بود، همه این کار را انجام می‌دادند. یک طرز فکر موفق از انجام دادن آنچه برایتان سخت است شکل می‌گیرد. فقط شما هستید که می‌دانید چه شرایطی سخت و ناخوشایند است. چیزی که برای شما سخت و ناراحت کننده است ممکن است برای شخص دیگری اینطور نباشد. جیمز کلییر نویسنده موفق کتاب های انگیزشی در این مسیر شما را یاری خواهد کرد.

مقالات جیمز کلییر بر اساس تحقیقات علمی و یافته‌های پژوهشگران بزرگ نوشته شده و هدف اصلی او تبدیل‌کردن یافته‌های علمی به توصیه‌های قابل‌ اجرا و پیداکردن روش‌ هایی برای استفاده از آن‌ها در زندگی روزمره است. کتاب پیش رو متن روان و واضحی دارد و درعین‌حال، به‌ هیچ‌ وجه سطحی نیست و به مسائل مهم و عمیقی می‌پردازد که می‌توانید از آن‌ها برای بهبود تمام ابعاد زندگی خود استفاده کنید.

خلاصه کتاب

این کتاب دربردارندهٔ جستارهایی دربارهٔ رسیدن به اهداف است. برای داشتن زندگی‌ای موفق و برنده باید ذهنیتی برنده داشته باشیم. جیمز کلیر در کتاب ذهنیت برنده به ما توضیح می‌دهد که برای رسیدن به موفقیت، چه ذهنیت‌هایی باید داشته باشیم و چه ذهنیت‌هایی را باید تغییر بدهیم. عادت‌ها و کارهای روزمرهٔ خاصی وجود دارند که صرف‌نظر از شرایطی که با آن مواجه هستید، دستیابی به موفقیت را آسان‌تر می‌کنند.

درواقع ممکن است همین حالا هم برخی از این عادت‌ها را داشته باشید حتی اگر درحال‌حاضر از آن بی‌خبر باشید. اما مهم‌تر از همه، اگر درک کنید که چگونه از این عادت‌ها بهره ببرید، می‌توانید تغییراتی مؤثر و چشمگیر در سلامتی، شغل و روابط خود ایجاد کنید و تجربهٔ زندگی‌ای را که لایقش هستید آغاز کنید. با خواندن کتاب حاضر به این مرحله خواهید رسید.

نویسنده میگوید: براساس تجربیات من، راه بهتر برای دستیابی به اهدافتان این است که به‎‌‌جای این‌که مهلتی تعیین کنید تا براساس آن پیش روید (و بعد درصورتی‌‎ که موفق نشدید احساس شکست‎ کنید)، برنامه‎‌‎ای تنظیم و براساس آن عمل کنید. این ممکن است تغییر بزرگی به نظر نرسد اما تغییر بزرگی است. افراد مبتکر و موفق کارهایی را که برایشان مهم است بی‌‎وقفه انجام می‌‎دهند…

جیمز کلییر در کتاب ذهنیت برنده، که مجموعه‌ای از مقالات کاربردی اوست، به شما نمی‌گوید خیلی بیشتر تلاش کنید یا سعی کنید به خودتان روحیه‌ی کاذب بدهید تا به تقلاکردن ادامه دهید. بلکه او توصیه می‌کند که از جهات دیگر به مشکل نگاه کنید. در راه رسیدن به بسیاری از این اهداف، تلاش بیشتر کارساز نیست، بلکه باید از مسائل اساسی‌تر شروع کنید. خیلی مواقع مشکل از شما نیست،‌ بلکه این محیط شماست که منجر ناکامی شما شده‌ است. با خواندن این کتاب یاد می‌گیرید که چگونه موانع محیطی را از سر راه خود بردارید و محیط خود را به نحوی طراحی کنید که در راه رسیدن به اهدافتان به شما کمک کند.

بخشی از متن کتاب

در زندگی خود چه چیزی را می سنجید؟ صحنه زیر را تصور کنید: شخصی وارد باشگاه میشود بدنش را گرم میکند کمی از این حرکت ورزشی و کمی از آن یکی انجام میدهد. سراغ چند دستگاه مختلف میرود شاید کمی از تردمیل استفاده کند، ورزش خود را تمام میکند و از باشگاه خارج میشود. هدفم نقد کردن طريقه ورزش آن شخص نیست. در واقع ممکن است خیلی خوب ورزش کرده باشد. پس نکته مهم این موقعیت چیست؟

او هیچ چیز را نسنجید ورزش خود را رصد نکرد دفعات تکرار حرکات ورزشی اش، وزن، زمان، سرعت و هیچ معیار دیگری را محاسبه نکرد و به همین دلیل او هیچ مبنایی برای دانستن این که دارد پیشرفت میکند یا خیر ندارد. رصد نکردن پیشرفت یکی از شش اشتباه اصلی ای است که افراد در باشگاه آن را انجام می دهند اما مسئله این است: همه ما حیطه هایی در زندگی خود داریم که میگوییم برایمان مهم هستند اما آنها را نمی سنجیم.

چیزی را که می سنجیم بهبود میدهیم. چیزی را بسنجید. صرف نظر از این که آدم در نهایت در زمینه پزشکی یا هر زمینه دیگری جز آن چه کاری انجام میدهد همیشه باید در این دنیا رفتاری عالمانه داشته باشد. به ساده ترین بیان این بدان معناست که آدم باید چیزی را بسنجد… واقعاً مهم نیست که چه چیزی را می سنجید. برای این کار به بودجه تحقیقاتی نیازی ندارید. تنها لازمه اش این است که آنچه میشمارید باید در نظرتان جالب باشد.

چیزهایی که می سنجیم چیزهایی هستند که آنها را بهبود میدهیم فقط از طریق اعداد و رصد واضح متوجه میشویم در حال پیشرفت هستیم یا پسرفت. من وقتی که تعداد دفعات شنا رفتنم را شمردم قوی تر شدم. وقتی که عادت بیست صفحه مطالعه در روزم را پیگیری کردم کتابهای بیشتری خواندم. وقتی که ارزشهایم را ثبت کردم صادقانه تر و درست تر زندگی کردم…

نقد کتاب ذهنیت برنده

آیا تابه‌حال از خود پرسیده‌اید که چرا نمی‌توانید به عادت‌های ساده‌ای مثل ورزش‌کردن، تغذیه‌ی سالم، کتاب‌خواندن و… پایبند باشید؟ بخش اعظمی از کتاب به این مسئله می‌پردازد که چرا با وجود این که مفیدبودن این عادت‌های بدیهی است، ‌ ما باز هم در انجام آن‌ها اهمال کاری می‌کنیم. اگر شما هم احساس می‌کنید در پایبندی به این عادت‌های ساده دچار مشکل هستید،خواندن کتاب ذهنیت برنده به شما کمک می‌کند تا دلایل علمی دشوار بودن پایبندی به عادت‌ها را یاد بگیرید و با شیوه‌ی مناسبِ خودتان با این مشکل مقابله کنید.

بهترین وزنه‌‎ برداران هر هفته در ساعتی مشخص به باشگاه می‌‎روند. بهترین نویسندگان هرروز پشت صفحه‎‌کلید خود می‌‎نشینند و همین اصل درمورد بهترین رهبران، والدین، مدیران، نوازندگان و پزشکان نیز صدق می‌‎کند. نکته‌‎ی عجیب این است که برای آن‎‌هایی که بهترین عملکرد را دارند مسئله عملکردشان نیست، بلکه تمرین مداوم برایشان اهمیت دارد.تمرکز آن‌‎ها بر انجام کار است، نه این‎‌که تا تاریخ معینی به فلان هدف برسند.

برنامه دوست شماست. شما نمی‎‌توانید پیش‌‎بینی کنید که بدنتان کِی دلش می‌‎خواهد رکورد شخصی جدیدی بزند، اما داشتن برنامه تضمین می‌‎کند که چه حالش را داشته باشید و چه نداشته باشید به باشگاه بروید. اگر می‎‌خواهید از آن دسته آدم‌‎هایی باشید که همواره به موفقیت‌‎های مختلفی دست پیدا می‌‎کنند، برای خودتان طوری برنامه‌ریزی کنید که بتوانید از آن پیروی کنید، نه این‎‌که مهلتی برای خودتان تعیین کنید و به‌‎سمت هدفتان بدوید.

کتاب ذهنیت برنده را به همه کسانی که می‌خواهند در زندگی به موفقیت دست یابند پیشنهاد می‌کنیم.

کتاب های پیشنهادی

تعداد بازدید: 4,792 بار

James%20Clear%20 %D8%AC%DB%8C%D9%85%D8%B2%20%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1

عنوان کتاب: ذهنیت برنده

جستارهایی درباره رسیدن به اهداف

نویسنده: جیمز کلیر

مترجم: سبحان خسروجردی

تعداد صفحات کتاب: 189 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 13.93 مگابایت

نوع فایل: PDF (ZIP)

منبع: شهرکتاب

این پست صرفا جهت معرفی کتاب به خوانندگان می باشد.

نوشته‌های مشابه

گویا زمان زیادی است که شادی از میان ما رخت بربسته. چرا، معدود کسانی هستند که در زندگی احساس آرامش و رضایت می کنند؟ نیاز نیست خودمان را به زحمت بیاندازیم، جواب ساده است: زنانگی از دست رفته!
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 1054
نویسنده ها در کتاب پیش رو، به بررسی آثار مخرب جدایی زن و شوهر بر تمام اعضای خانواده می پردازند و نظریه‌های مختلف پیرامون آن را از دیدگاه روانشناسی تحلیل می کنند. طلاق در بیشتر اوقات وقتی پیش می آید...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 324

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *