آخرین شرور

آخرین ویرایش: 7 ماه قبل
آخرین شرور (nbookcity.com)

دانلود کتاب آخرین شرور

کتاب آخرین شرور حاوی داستان‌های کوتاه و قابل تاملی از سینگر است که توسط پرستو عراقی ترجمه شده.

ایزاک باشویس سینگر تمام آثارش را به زبان مادری خود نوشته‌ است. پس از به شهرت رسیدن، داستان‌های کوتاه و بلند او یکی پس از دیگری با نظارت خودش به انگلیسی برگردانده شدند. وی این ترجمه‌ها را «نسخهٔ اصل دوم» می‌خواند. کسانی که با زبان ییدیش آشنایی دارند هنوز هم به ظرایفی اشاره می‌کنند که در ترجمهٔ انگلیسی داستان‌ها گاهی از دست رفته‌ است.

در مقابل، گروهی با توجه به ویژگی‌های زبان انگلیسی از جمله شفافیت، کارایی و سرراستی، نسخه‌های «اصل دوم» را حتی برتر از «اصل اول» می‌خوانند. سینگر تحلیل‌های روانشناسانهٔ عمیقی از شخصیت‌هایش به دست می‌داد و از لحاظ فکری شیفتهٔ اسپینوزا فیلسوف معروف هلندی بود. شهرت او بیشتر مرهون داستان‌ های کوتاهش بود.

خلاصه کتاب

سه داستانی که از ایزاک باشویس سینگر در کتاب آخرین شرور گردآوری شده روایت های متفاوتی را بیان می‌کنند. ازدختری که تظاهر می‌کند مردی است که تورات می‌خواند تا یک شیطان درمانده و یک نویسنده که تلاش می‌کند حرف های یک بازمانده از واقعه هولوکاست را بفهمد و در نهایت این نویسنده توانا با شیوه‌ای زیبا و منحصر به فرد این مضامین تکراری را با جذابیتی خارق العاده شرح می‌دهد.

سینگر نویسنده با استعدادی که برنده جایزه نوبل شد، بیشترین شهرتش را مدیون خلق داستان های کوتاهی است که در آنها از آداب و رسوم مردم عامی و فرهنگ یهودی سخن می‌گوید تا مضامینی چون خوبی و بدی، اشتیاق و محدودیت، شور مذهبی و نقطه ضعف های شخصی همراه با فرد شوخ طبعی و مهربانی را نشان دهد.

ایزاک باشویس سینگر نویسندهٔ لهستانی‌تبار آمریکایی در ۲۱ نوامبر ۱۹۰۲ در خانواده‌ای یهودی در دهکده‌ای نزدیک ورشو به نام رادزمین به دنیا آمد. پدر ایزاک و پدر بزرگ مادری او خاخام بودند. در سال ۱۹۳۵ به ایالات متحده مهاجرت کرد، سردبیر روزنامهٔ «فوروارد» در نیویورک شد و اکثر داستان‌های کوتاه خود را برای اولین بار در آن روزنامه چاپ کرد. مطالعه کتاب آخرین شرور به همه طرفداران قلم این نویسنده نامدار پیشنهاد می‌شود.

بخشی از متن کتاب

در فصل پنجم کتاب آخرین شرور آمده: انشل به دست آدم‌های خوب و نازنینی افتاده بود. هدس یک همسر فداکار بود و پدر و مادرش هم تمام خواسته های دامادشان را برآورده می‌کردند و به کمالات او افتخار می‌کردند. چند ماهی از ازدواج آنها می‌گذشت و هدس هنوز بچه‌ای نداشت، اما هیچ کس از این بابت ناراحت نبود. از طرفی دیگر حال و روز اویگدور روز به روز بدتر می‌شد.

پرلا او را عذاب می‌داد و دست آخر هم غذای کافی برای خوردن به او نمی‌داد و حتی از دادن یک پیراهن تمیز هم به او امتناع می‌کرد. از آنجایی که اویگدور همیشه بی‌پول بود، انشل دوباره مثل قبل، هر روز برایش همان کیک‌هایی را که با آرد گندم سیاه پخته می‌شدند را می‌آورد. چون پرلا آنقدر گرفتار بود که نمی‌توانست آشپزی کند و آنقدر هم خسیس بود که راضی نمی‌شد حتی یک خدمتکار استخدام کند، بنابراین انشل اویگدور را برای غذا خوردن به خانه‌اش دعوت می‌کرد.

رب‌آلتر ویشکور و همسرش با این مسئله مخالفت می‌کردند و می گفتند که کار درستی نیست که خواستگار طرد شده‌ی دخترشان یا همان نامزد قبلی هدس را در خانه خودشان ملاقات کنند. مردم شهر هم کلی در این باره صحبت می‌کردند. بیشتر مردم طرف اویگدور را می‌گرفتند و پرلا را بابت همه چیز مقصر می‌دانستند. طولی نکشید که اویگدور، پرلا را تحت فشار قرار داد تا از هم جدا شوند؛ چرا که او نمی‌خواست از چنین زن بد جنس و بداخلاقی بچه داشته باشد.

اویگدور با انشل درد دل کرد. به او گفت که پرلا خیلی چرک و کثیف به تختخواب می آید و مثل اره کردن خروپف می‌کند و اینکه او آنقدر سرگرم پول درآوردن در مغازه است که حتی توی خواب هم درباره‌ی این موضوع حرف می‌زند. اویگدور گفت: «آه انشل چقدر بهت حسودیم میشه»، «دلیلی نداره به من حسودی کنی، تو همه چیز داری. ای کاش خوشبختی تو مال من بود آن موقع صد در صد هیچ کمبودی نداشتم.» (ص31 کتاب آخرین شرور)

«هر کسی مشکلات خاص خودشو داره.» «تو چه جور مشکلاتی داری؟ تو که تو زندگیت خطر نمی‌کنی.» چطور اویگدور می توانست حدس بزند که انشل شب‌ها نمی‌تواند بخوابد و مدام در فکر فرار است؟ بودن در کنار هدس و فریفتن او بیش از پیش دردناک می‌شد. عشق هدس و محبت و مهربانی او انشل را شرمنده می‌کرد. فداکاری مادرزن و پدرزنش و امید و انتظار آنها برای داشتن یک نوه‌ی دوست داشتنی بر روی دوش او سنگینی می‌کرد…

نقد کتاب آخرین شرور

کتاب آخرین شرور سه داستان کوتاه را در بردارد که به اجتماع و سبک زندگی جامعه آمریکایی می‌پردازد. داستان «نیتل دختری در نقش یک پسر ربانی»، ماجرای دختری به نام «نیتل» است که از کودکی همراه پدر به تورات خواندن مشغول بوده و از اعمالی که زن‌ها انجام می‌دادند متنفر شده بود.

او با تعریف‌ها و تلقین‌های پدر کاملا روحیه مردانه پیدا کرده است. بعد از زمین‌گیر شدن پدر، نیتل خانه و کاشانه را فروخته و به شهر دیگری می‌رود. او با پوشیدن لباس مردانه و تغییر نام خود، به اعمال مردانه دست می‌زند و ماجراهای جدیدی را تجربه می‌کند.

در پایان، مطالعه کتاب آخرین شرور به همه کسانی که به داستان های کوتاه خارجی علاقه‌‌مندند، توصیه می‌شود.

کتاب های پیشنهادی

تعداد بازدید: 122 بار

Isaac%20Bashevis%20Singer%20 %D8%A7%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DA%A9%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%B3%20%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1

عنوان کتاب: آخرین شرور (آخرین شیطان)

داستان کوتاه

نویسنده: ایزاک باشویس سینگر (ایزاک بشویس سینگر)

برنده جایزه نوبل ادبیات در سال 1978

مترجم: پرستو عراقی

تعداد صفحات کتاب: 69 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 5.93 مگابایت

نوع فایل: PDF (ZIP)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه

نوشته‌های مشابه

هرگز این قدر عذاب نکشیده بودم و هرگز فکر نمی‌کردم که بتوانم چنین غمی را تحمل کنم. حتی نمی‌توانید تصور کنید که الان چه حالی دارم و می‌دانم سال‌ها طول می‌کشد تا خود را از بند افکاری که...
بروزرسانی: 9 ماه قبل
تعداد بازدید: 296
کتاب مادر خوب و مادر بد بحثی پیرامون وجود احساسات متناقض در روابط مادر و فرزند است. مطالعات روان‌شناسی نشان داده‌اند که آگاه شدن به احساسات، امکان مدیریت و کنترل آنها را بسیار بیشتر می‌کند.  این کتاب، درباره...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 2333

یک پاسخ

  1. من اولین بار بود از این نویسنده میخوندم و داستانهاشو دوس داشتم متفاوت بودن یه جورایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *