سونات کرویتسر

سونات کرویتسر و چند داستان دیگر (nbookcity.com)

دانلود کتاب سونات کرویتسر

سونات کرویتسر داستان اعترافات یک مرد خود آزارِ تحت حسادت‌های جنسی و برانگیزنده‌ی شور و احساسات آدمی است. نام این داستان برگرفته از معروفترین سونات ویولن و پیانوی بتهوون است که او آن را به ویولنیست فرانسوی معروفِ هم عصر خود، رودلف کرویتسر اهدا نمود.

این سونات در سال ۱۸۰۳ و درست مدت کمی بعد از نوشتن وصیت نامه‌ی هایلیگن‌ شتات توسط بتهوون ساخته شد تولستوی دو سال از دوران شصت سالگی‌اش را صرف نوشتن این داستان که مضمون اصلی آن عشق و زناشویی است، کرد. لئو تولستوی در این داستان در کنار ترسیم تصورات ذهنی‌اش و خلق یک اثر داستانی، در لفافه به شرح شرایط زندگی اجتماعی و سیاسی اواخر قرن نوزدهم روسیه و موشکافی در روانشناسی فردی و زندگی زناشویی افراد می‌پردازد.

او از زبان یک مسافر به کاوش در بسیاری از مسائل لاینفک زندگی زناشویی که در زمان خودش عمدا یا سهوا اغلب نادیده گرفته می‌شده می‌پردازد و داستان را حول تفکرات و اندیشه‌های مردی می‌گرداند که قریب به یقین از آن به عنوان ابزاری برای بیان حقایق نهفته در ذهن خود و آرام ساختن طغیان افکارش در آن دوره، بهره برده است.

چکیده کتاب

در کتاب سونات کرویتسر، می‌توان زندگی شخصی خود لئو تولستوی را دید که چگونه بعد از بیهوده گذراندن زندگانی خود ناگهان با دیدن عشق حقیقی، تصمیم می‌گیرد راه درست را انتخاب کرده و دست از بیهودگی بردارد. صاحب نظران روسی معتقدند تولستوی برای نوشتن کتاب سونات کرویتسر، زندگی شخصی خودش را الگو قرار داده است بنابراین داشتن پیش زمینه‌ای ‌از آن خالی از لطف نیست بخصوص که این داستان باعث بروز تنش‌های ‌زیادی در زندگی خانوادگی‌ او شده بود و در حقیقت هیچ کتابی به این اندازه در زندگی شخصی نویسنده‌اش و به خصوص در زندگی زناشویی او مشکل آفرین نبوده است.

وی تا سن 34 سالگی عیاشی و خوش گذرانی را سرلوحه زندگی خویش قرار داده بود اما سرانجام در همان سال تحت تاثیر نیروی عشق قرار می‌گیرد. طوریکه به یکباره رویه زندگی خویش را تغییر می‌دهد و از دوران تجرد و سرخوشی هایش دست می‌کشد تا با یک دختر اشراف زاده که علاوه بر داشتن هنرهای یک زن خانه‌دار، پیانو می‌نواخت و دستی هم در نویسندگی داشت ازدواج کند. در حقیقت همین مسأله یعنی هنر نویسندگی جرقه آشنایی آنان را روشن کرد. با توجه به این تفصیلات زندگی شخصی لئو تولستوی و زندگی کاراکتر اصلی این داستان آن چنان هم رنگ شده‌اند که دیگر تفکیک آن‌ها ‌از یکدیگر امکان پذیر نیست.

ناشر درباره‌ی کتاب آورده:

روس‌های قرن‌های پیش، سوار بر کالسکه با لباس‌های اشرافی همیشه در ادبیات کلاسیک روس به روشنی توصیف شده‌اند. در این داستان‌ها، اغلب خواننده‌ی روابط خانوادگی آدم‌های آن جامعه و مناسبات‌شان با یکدیگر بوده‌ایم. مناسباتی که آداب معاشرت و اشرافی‌گری بر آن سایه دارد. مهمانی‌های عصرانه، زن‌هایی که با لباس‌های بلند و فاخر، چتر به‌ دست قدم می‌زنند، مردهایی که با لباس‌های رسمی در مهمانی‌ها شرکت می‌کنند، روابط کاری مردها در محیط‌های کاری با یکدیگر و رابطه‌ی زن‌ها با همدیگر در خلال مهمانی‌ها و حتا شیطنت‌هایشان، همه در داستان‌های کلاسیک روسی حضور دارند. با همین مضامین و فضا، لئو تالستوی داستان‌های “سونات کرویتسر” را روایت می‌کند. “سونات کرویتسر و چند داستان دیگر” ترجمه‌ی بخشی از کتاب چهارده‌ جلدی مجموعه آثار تالستوی است. سعادت زناشویی، مرگ ایوان ایلیچ، سونات کرویتسر، ارباب و بنده، پدر سرگی و داستان یک کوپن جعلی داستان‌هایی هستند که در این مجموعه منتشر شده‌اند.

بخشی از متن کتاب

حس می‌کردم که این انزوا طلبی او را غمگین کرده است. بارها تلاش کردم تا سر صحبت را با او باز کنم. حتی از آنجائی‌که در کوپه قطار به صورت اریب و روبه روی هم نشسته بودیم بارها نگاهمان به یکدیگر گره خورد، اما هربار جهت نگاهش را تغییر می‌داد، مشغول خواندن کتاب می‌شد و یا از پنجره به بیرون نگاه می‌کرد.  کمی قبل از غروب خورشید در روز دوم، قطار در یک ایستگاه بزرگ توقف کرد. مرد عصبی از واگن بیرون رفت. سپس با مقداری آب جوش بازگشت و برای خودش چای درست کرد. آن مردی که چمدان نویی داشت هم، که البته بعد‌ها ‌متوجه شدم که او یک وکیل است، با همسفرش که همان بانوی سیگاری و میانسال بود برای صرف یک فنجان چای به بوفه رستوران رفتند.

در خلال غیبت آنان چندین مسافر جدید دیگر وارد واگن شدند. یکی از آن‌ها ‌پیرمردی بلند قامت، با صورتی اصلاح شده و پر از چین و چروک بود. از قرار معلوم او یک بازرگان بود. کتی از جنس پوست موش خرما پوشیده بود و یک کلاه ماهوتی بر سر گذاشته بود. او در جای موقتا خالیِ وکیل و همراهش نشست و خیلی زود با آن مرد جوانی که به نظر یک فروشنده می‌رسید و در همین ایستگاه وارد این کوپه شده بود هم صحبت گشت.

نقد و بررسی کتاب سونات کرویتسر

کتاب سونات کرویستر، رمانی نوشته ی لئو تولستوی است که نخستین بار در سال 1889 انتشار یافت. زمانی که پوژدینشف، یکی از مقامات دولت محلی، شک می کند که همسرش رابطه ای مخفیانه با یکی از دوستان و همکاران خود دارد، این تردید و احساس حسادت، تمام فکرش را به خود مشغول می کند و او را به سوی ارتکاب قتل می کشاند. این کتاب جذاب که از همان بدو انتشار، نام خود را به عنوان اثری جنجال برانگیز مطرح نمود، آرمان های مسیحی پرشور تولستوی در آن زمان، مواجهات او با مسئله ی عشق و شهوت، و اندیشه های این نویسنده ی بزرگ درباره ی نقش هنر و موسیقی در جامعه را در قالب داستانی جذاب و به یاد ماندنی به تصویر می کشد.

شاید به این کتاب ها نیز علاقمند باشید:

تعداد بازدید: 1,379 بار

Leo%20Tolstoy%20 %D9%84%D8%A6%D9%88%20%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%B3%D8%AA%D9%88%DB%8C 9

عنوان کتاب: سونات کرویتسر و چند داستان دیگر

شامل داستان های:

سعادت زناشویی

مرگ ایوان ایلیچ

سونات کرویتسر

ارباب و بنده

پدر سرگی

یک کوپن جعلی

نویسنده: لئو تولستوی

مترجم: سروش حبیبی

تعداد صفحات کتاب: 606 صفحه

زبان کتاب: فارسی

حجم فایل: 6.2 مگابایت

نوع فایل: PDF (RAR)

منبع: شهرکتاب

دکمه دانلود قابل مشاهده برای کاربران ویژه:

نوشته‌های مشابه

اروین د. یالوم در کتاب مخلوقات یک روز، از تجربیات و درگیری‌ های بیمارانش نوشته است. او دو چالش بزرگ خود را بیان می‌ کند: چگونه می‌توان زندگی معنادار داشت و چگونه باید با پایان زندگی کنار بیاییم.
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 755
در کتاب حاضر لیزبث سلندر به علت قتل‌های سه‌گانه تحت تعقیب قرار گرفته بود. هر سه قربانی به افشای خبر قاچاقی که قرار بود در مجله هزاره میکائیل بلومکویست منتشر شود، ارتباط داشتند. همچنین اثرانگشت لیزبث بر روی...
بروزرسانی: 2 سال قبل
تعداد بازدید: 338

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *