فن بیان

(2 بررسی مشتری)

قیمت اصلی 72.000 تومان بود.قیمت فعلی 42.000 تومان است.

درست سخن بگویید و موفق شوید

نخستین راهنمای جامع آموزش سخنرانی حرفه ای

نویسنده: احمد حلت و رضا یادگاری

تعداد صفحات کتاب: 246 صفحه

حجم فایل: 1.34 مگابایت

نوع فایل: PDF (ZIP)

کتاب فن بیان - درست سخن بگویید و موفق شوید

دانلود کتاب فن بیان، درست سخن بگویید و موفق شوید

کتاب فن بیان (درست سخن بگویید و موفق شوید) اثر مشترکی از استاد احمد حلت و رضا یادگاری است.

تا زمانی که یک فرد نتواند توانمندی‌های خود را به دیگران اثبات نماید، نمی تواند برای طرح‌های خود حامی و پشتیبان فراهم آورد. شاید این مورد یکی از مسائل مهمی باشد که حتی در دانشجویان دوره های مختلف تحصیلی قابل مشاهده باشد.

وقتی یک دانشجو نتواند توانایی‌های علمی خود را در مراکز آموزشی نشان دهد، پس از فارغ التحصیلی و ورود به جامعه به دلیل نداشتن این توانایی دچار مشکلات فراوان خواهد شد.

خلاصه کتاب

استاد احمد حلت نویسنده کتاب فن بیان، بیش از 200 برنامه در شبکه جهانی جام جم ارائه کرده و در این برنامه‌ها به ایرانیان ساکن کشورهای مختلف جهان رازهای کسب موفقیت و شادابی در زندگی را آموزش داده است.

او محبوبیت چشمگیری در این برنامه‌ها پیدا کرد. تا جایی که به عنوان کارشناس منتخب شبکه جهانی جام جم انتخاب شد. هدف اصلی استاد ترویج و اشاعه فرهنگ مثبت‌ نگری در جامعه است.

او معتقد است به راز بزرگ موفقیت و قدرت دست یافته که آن را با خلوص نیت با انتشار کتاب فن بیان و سایر کارهای ارزشمند خود در اختیار هم میهنان عزیزش قرار می دهد. این کتاب که توسط مؤسسین «بنیاد سخنرانان حرفه‌ای ایران» به صورت ساده، مؤثر و به زبان امروزی به نگارش درآمده است:

  • به صورت اصولی و دقیق، شاهراه موفقیت را پیش روی شما می‌گذارد.
  • با مهارتی که در سخن گفتن کسب می کنید، هر روز و در هر موقعیتی که می خواهید، بر دیگران پیروز می‌شوید و آنها را با نقطه نظرات خودتان تحت تأثیر قرار می‌دهید.
  • یاد گرفتن قدرت نطق در جلسات، متقاعد کردن دیگران که محصول شما بهترین است، سخن گفتن به منظور بالا بردن سرمایه، و سخن گفتن در یک محفل اجتماعی و… از دستاوردهای دیگر کتاب فن بیان است.

با خواندن کتاب فن بیان شما می توانید خجول بودن خود را به اعتماد به نفس تغییر دهید و نیز یاد بگیرید دیگران را تشویق کنید تا عملی را انجام دهند که شما می خواهید، به آنها آگاهی بدهید، اثر بگذارید و متقاعدشان کنید تا قبول کنند.

بخشی از متن کتاب

در کتاب فن بیان احمد حلت می‌خوانیم: سخنرانى را مؤثر و باقدرت به پایان برسانید: این مطلب مهم است که نتیجه‌گیرى قدرتمندى در پایان سخنرانى خود داشته باشید چون این کار، به شکل گرفتنِ تأثیرى که مخاطبان با خودشان مى‌برند، کمک مى‌کند. همواره نکات عمده‌اى را که در سخنرانى خود عنوان کرده‌اید، براى جلب مخاطبان، مجددا بازگو کنید.

پایان مطلب را به روشنى مشخص کنید

در طول سخنرانى، به مخاطبان خود به طور شفاهى به روشنى بیان کنید که چند نکته دیگر هنوز باقى مانده که باید مطرح کنید و چه زمانى، آخر سخنرانى شما فرا مى‌رسد. از جملاتى از قبیل: «حالا سومین نکته از چهار نکته من…» یا «حالا براى جمع‌بندى به طور خلاصه پیش از این که به پرسش‌هاى شما پاسخ دهم…»، استفاده کنید.

با اطلاع رسانى به مخاطبان که پایان سخنرانى نزدیک است، مطمئن خواهید بود که پیش از خلاصه کردن نکات، توجه آنها را جلب کرده‌اید. این مهم است که خلاصه شما، تمام نکات عمده و مطالب سخنرانى شما را دربرداشته باشد. بنابراین مخاطبان، آخرین شانس را براى درک موضوع مورد نظر دارند. این کار همچنین به آنها امکان مى‌دهد پرسش‌هایى که مى‌خواهند بپرسند را درنظر بگیرند.

اثرى باقى بگذارید

این آخرین اثرى است که شما در اذهان مخاطبان خود مى‌گذارید که از همه هم بیشتر ادامه پیدا مى‌کند. بنابراین مطمئن شوید که یک اثرگذارى خوب و ماندگار است. پیش از ایراد سخنرانى، فرصتى را براى کار کردن روى جملات پایانى سخنرانى درنظر بگیرید که در این صورت شما مى‌توانید آنها را بدون عیب و نقص، ارائه کنید. (ص68 کتاب فن بیان)

مکث‌ها، استفاده از زیر و بم کردن صدا و ابزارهاى کلامى را در خلاصه سخنرانى خود ترکیب کنید تا یک مجموعه به یاد ماندنى براى مخاطبان خود خلق کنید. به این ترتیب، پیام شما منتقل خواهد شد و شهرت شما به عنوان یک سخنران خوب و حرفه‌اى، افزایش خواهد یافت.

سخنرانى را به پایان نزدیک کنید

وقتى در حال بیان نتایج سخنرانى خود هستید، آهنگى متعصبانه نداشته باشید. بر روى سخنرانى صحیح و حقایق منتج از تحقیقات، خوب تمرکز کنید و تمایل نداشته باشید عقاید شخصى خود را در مورد موضوع خود بیان کنید. نتیجه‌گیرى خود را با قاطعیت بر روى حقایقى که در طول سخنرانى خود ارائه کرده‌اید، پایه‌گذارى کنید.

اگر سخنرانى شما با بخش پرسش و پاسخ ادامه مى‌یابد، به یاد داشته باشید تأثیر آخرین جملات آماده شده شما ممکن است تقلیل یابد. در چنین موردى، شما مى‌توانید پرسش‌هایى را از مخاطبان دریافت دارید و سپس، یک سخنرانى جمع‌بندى کوتاه و خلاصه، با بازگویى نکته‌هاى مهم خودتان، ارائه کنید.

خلاصه سخنرانى خود را ارائه دهید

وقتى نزدیک به جمع‌بندى سخنرانى هستید، مقابل هرگونه وسیله دیدارى بروید به نحوى که مخاطبان بتوانند به وضوح شما را ببینند. با اعتماد به نفس بایستید و با اقتدار، جملات پایانى خود را بیان کنید. (ص70 کتاب فن بیان)

با قاطعیت و قدرت به پایان برسانید

مهم است که پایانى به یادماندنى و قوى به وجود آورید. براى کمک به شما در انجام این امر، نکات متعددى وجود دارد که بهتر است بخاطر بسپارید:

  • سخنرانى خود را در یک یا دو جمله خلاصه کنید. این مهم است که در زمان جمع‌بندى، خلاصه صحبت کنید. جمله‌هاى کوتاه و پرقدرت، اثرگذارتر از ۱۰ دقیقه صحبت یک‌جانبه، توجه مخاطب را جلب مى‌کند.
  • روى کلمات کلیدى تأکید کنید. مکث پس از کلمات کلیدى و جملات، تأکید بیشترى به آنها مى‌دهد. همچنین، ایده خوبى است که روى حرف «و» پیش از اداى آخرین نکته مهم خود، تأکید کنید.
  • وسایل کمکى دیدارى را به مدت طولانى باز نگذارید. این کار مخاطبان را آشفته مى‌کند.
  • به مخاطبان بگویید چه تعداد نکاتى را مى‌خواهید آنها از جلسه با خود بیرون ببرند.
  • مطمئن باشید نسبت به زمان اختصاص داده شده وقت‌شناس هستید.
  • بررسى کنید در صورت کمبود وقت، چه نکاتى مى‌توانند حذف شوند.
  • اگر چیزى را فراموش کردید بهتر است آن را کنار بگذارید تا اینکه در آخر سخنرانى خود بیاورید.
  • اگر براى تمام کردن مطلب عجله دارید، مطلب را با سرعت بیان نکنید.
  • همیشه با یک خلاصه قوى و خوب، مطلب را به پایان برسانید.
  • از حرکت دست‌هاى باز براى نشان دادن اشتیاقتان استفاده کنید.
  • بین جمع‌بندى و بخش پرسش و پاسخ خود، مکث کنید.

مدیریت پرسش‌ها و پاسخ‌ها

در مورد هر سؤالى که از شما پرسیده مى‌شود، لحظه‌اى کوتاه فرصت دارید که آن را تجزیه و تحلیل کنید. آیا از شما خواسته شده که سخنرانى خود را خلاصه کنید؟ آیا این یک درخواست ساده براى اطلاعات بعدى موضوع شماست؟ آیا به سوى یک دام کشیده مى‌شوید؟ (ص72 کتاب فن بیان)

برخى افراد بیشتر مایلند نکته‌اى را بیان کنند تا پرسشى را مطرح کنند. اگر نظر آنها مثبت است و بحث شما را تقویت مى‌کند، مؤدبانه است که آنها را تصدیق کنید اما اگر نکته نامربوط است از مخاطب تشکر کرده و به پرسش بعدى بروید.

چرا باید کتاب فن بیان را بخوانیم؟

تمامی اشخاص زمانی که نیازمند معرفی خود، مهارت و حرفه‌‌ای که در آن مشغول به کار هستند، حتما به فن‌بیان برخورد خواهند کرد. قدرت و کیفیت فن‌بیان از این هم فراتر می‌‌رود؛ زمانی که دو نفر برای آشنایی با افکار و مهارت‌‌های همدیگر با هم دیدار می‌‌کنند، این فن‌بیان است که قدرت جذب یک طرف به طرف دیگر را می‌‌دهد.

در زمانه‌‌ای که هر کدام از ما نیازمند بروز مهارت‌‌های خود در زندگی شخصی، اجتماعی و کاری هستیم، دانش و مطالب کتاب فن بیان به ما کمک می‌‌کند که سریع‌‌ترین راه را برای بروز این مهارت‌‌ها بپیماییم.

نقد کتاب فن بیان

کتاب فن بیان، درست سخن بگویید و موفق شوید؛ اثری بسیار کاربردی در خصوص شیو‌ی “درست صحبت کردن” و در ادامه‌ی آن “موفق شدن” است. برخی افراد از تمرین کردن سخنرانی سر بازمی زنند زیرا حتی تجربه تمرین نیز برای آنان اضطراب آور است.

اما مرور کردن و تمرین به شما کمک می کند تا اطلاعات را هنگامی که عملاً سخنرانی خود را ارائه می کنید، راحت تر و سریعتر بازیابی کنید. کاهش اضطراب همچنین متضمن آرامش و آسودگی است.

اکثر ما با این تجربه آشناییم که اضطراب در هر موقعیتی و با هر شدتی، روند کاهنده دارد. در موقعیت سخنرانی و ارائه های شفاهی نیز اضطراب اولیه با گذشت زمان، کاهش می یابد و در زمان معینی به حد تعادل می رسد. تجربه و سابقه و آمادگی فرد برای ایراد سخنرانی، دامنه اضطراب و نگرانی سخنران را محدود می سازد.

کتاب فن بیان احمد حلت، کتاب راهنمایی است که با تمرین تکنیک‌‌های درون آن، می‌‌توان از یک فرد معمولی به سخنرانی قهار ارتقا یافت.

آنچه خواندید...

کد کتاب: 1686 نویسنده: برچسب:

محصولات مرتبط

سایر کتاب‌های پیشنهادی...

2 دیدگاه برای فن بیان

  1. haghighi1369

    دمتون گرررررم

  2. reza330i

    ممنون بابت توضیحات کاملتون 20 هستین

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *